.expert domeinnaam registreren

Registreer je .EXPERT domein

€54,99
P/JAAR

Over de .expert domeinextensie

.expert achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou goed kunnen vinden, zo ook de .expert domeinnaam. Het .expert domein is een van de recent gelanceerde gTLD’s (Generieke Top Level Domains) bij SoHosted.

Met een .expert domein laat je meteen zien wat bezoekers bij jou kunnen verwachten. Een domeinextensie die past bij je website helpt ook je resultaten in Google te verbeteren. Met een .expert domeinnaam laat je direct zien waarom mensen bij jou moeten zijn; jij bent de expert van dit onderwerp!

Bekijk voor meer nieuwe generieke domeinextensies ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .expert domeinnaam?

De .expert domeinnaam is opgericht voor guru’s, experts en deskundigen binnen een bepaald onderwerp. De .expert domeinextensie heeft eindeloze mogelijkheden door zijn algemene betekenis. Wil jij mensen kennis bijbrengen of adviseer je graag andere mensen over lastige onderwerpen? Dan is de .expert domeinextensie wat voor jou.

Check bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je .expert domeinnaam te registreren.


Waarom je .expert domeinnaam bij SoHosted registreren?

Voor het registreren van een .expert domein kun je terecht bij verschillende hosters, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Wij vertellen je hieronder waar je op moet letten en waarom je .expert domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .expert domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.expert domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.expert domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .expert domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .expert domeinnaam

Na je bestelling en betaling registreren we je domeinnaam binnen 1 minuut. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert.
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .expert domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Het .expert domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .expert domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je (bijvoorbeeld bij een overdracht) de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen rekenen wij bij een .expert domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je al snel zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.