.exposed domeinnaam registreren

Registreer je .EXPOSED domein

€22,25
P/JAAR

Over de .exposed domeinextensie

Het .exposed domein is een van de recent gelanceerde extensies. Met de komst van de nieuwe extensies zijn er veel nieuwe mogelijkheden om een geschikte domeinextensie te vinden. Een goede domeinnaam met een geschikte domeinextensie heeft veel invloed op hoe goed je website wordt gevonden. Met een .exposed extensie pas je de domeinnaam aan op het onderwerp van de website. Dit zal helpen om je resultaten in de zoekmachines te verbeteren.

Wanneer registreer je een .exposed domeinnaam?

De .exposed domeinextensie is te gebruiken om bepaalde zaken aan de kaak te stellen of uit te lichten. Trek ook meer (internationale) aandacht met een .exposed domeinnaam. De mogelijkheden van het .exposed domein zijn eindeloos.

Bekijk hiervoor bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is door deze in te voeren en vervolgens op “check” te klikken. Wanneer je .exposed domein nog vrij is kun je deze direct registreren.


Waarom voor een .exposed domein van sohosted kiezen?

Tussen de verschillende webhosters waar je een .exposed domein kunt registreren zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .exposed domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .exposed domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.exposed domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.exposed domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .exposed domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .exposed domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .exposed domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten om aandacht te vragen voor een bepaald onderwerp. Het .exposed domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .exposed domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .exposed domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.