.fail domeinnaam registreren

Registreer je .FAIL domein

€29,75
P/JAAR

Over de .fail domeinextensie

Achtergrondinformatie .fail domein

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou kunnen vinden. Om websiteeigenaren hierin tegemoet te komen zijn er vele domeinextensies gelanceerd. Het .fail domein is een van de meest recent gelanceerde gTLD’s (Generieke Top Level Domains) bij SoHosted. De nieuwe gTLD’s zijn bedoeld om het onderscheid tussen websites gemakkelijker te maken.

Met een bijzondere domeinextensie, zoals .fail, laat je direct zien waar je website over gaat. Dit zal helpen om je online vindbaarheid te verbeteren.

.Fail is niet de enige nieuwe gTLD bij SoHosted. Bekijk voor meer nieuwe gTLD’s ook het overzicht van alle domeinextensies.

Wanneer registreer je een .fail domeinnaam?

Een .fail domeinnaam is goed te gebruiken voor een verzameling van hilarische bloopers, fouten of andere mislukte pogingen. Daarnaast kun je met een .fail domeinnaam ook op een ludieke manier meer aandacht trekken naar je website.

Controleer bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en registreer direct je .fail domeinnaam!


Waarom voor een .fail domein van sohosted kiezen?

Wil je een .fail domein registreren? Omdat wij ruim 15 jaar ervaring hebben is je .fail domein bij ons in goede handen. Er zijn genoeg webhosters waar je een .fail domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder lees je wat belangrijk is om op te letten bij het registreren van een domeinnaam..

Vaste lage prijzen

Voordelig een .fail domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.fail domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.fail domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .fail domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .fail domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .fail domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Een .faildomeinnaam is voor iedereen vrij te registreren. Met een .fail domein val je op en heb je een goede plek om je opvallende content te laten zien.
Tijdens het bestellen van je .faildomeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .fail domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.