.faith domeinnaam registreren

Registreer je .faith domein

€29,50
P/JAAR

Over de .faith domeinextensie

Met een .faith domeinextensie laat je gelijk weten dat bezoekers op jouw website alles kunnen vinden over  geloof, de volgende kerkactiviteit, wanneer die religieuze band gaat spelen of hoe je eens een avond aan kunt sluiten bij de jeugdgroep. Kortom; heeft jouw website iets met religie of gelijkgezinde mensen te maken? Dan is een .faith domeinextensie voor jou.

Waarom een .faith domein registreren?

Ook religie en spiritualiteit vindt steeds meer haar weg naar het internet. Geef je bezoekers inspiratie met de nieuwe .faith domeinen; gelijkgezinden weten door de .faith extensie direct dat ze bij jou website terecht kunnen om zichzelf te verrijken, of het pad daarnaar te vinden.

Naast dat de .faith domeinextensie het onderwerp duidelijk maakt voor bezoekers, is .faith ook goed te gebruiken als je niet verbonden wilt zijn aan één land, maar bezoekers van over de hele wereld wilt uitnodigen op jouw website. Omdat de .faith domeinnamen nog redelijk schaars zijn, zorgt de domeinnaam ervoor dat je site opvalt tussen de rest, en een naam die mensen opvalt wordt beter onthouden!

Voorbeelden van een .faith domein

  • truebelieversband.faith
  • kerk.faith
  • livekerkdiensten.faith

Waarom een .faith domeinnaam van SoHosted?

Een .faith domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .faith domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.faith domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.faith domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .faith domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .faith domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .faith domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .faith domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .faith domeinnaam!
Wil je je bezoekers inspireren of aanzetten tot nadenken, wil je de lokale kerk promoten of een discussieforum voor gelijkgezinden beginnen? Dan is een .faith een inspirerende extensie voor jouw website.
Ja, wanneer de .faith domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .faith domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .faith domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de .faith domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.