.family domeinnaam registreren

Registreer je .FAMILY domein

€34,99
P/JAAR

Over de .family domeinnaam

De .family domeinnamen is één van de nieuwste gTLDs (generieke top level domeinen). Het generieke karakter houdt in dat .family domeinen niet gebonden zijn aan een bepaald land of regio (zoals een .nl domein of (zoals een .de domein bijvoorbeeld).

Daarbij komt dat “family” in verschillende talen herkend zal worden. Hierdoor kan je met een .family domeinnaam veel mensen bereiken, in verschillende talen!

Waarom een .family domeinnaam registreren?

Familie blijft toch altijd één van de belangrijkste zaken van alles. Met de .family domeinnamen heb je nu de kans om dit ook online te laten gelden. Ideaal voor bijvoorbeeld familiefoto’s of het organiseren van een familiedag!

Met een .family domeinnaam kan je een plek op internet creëren voor je gezin of familie. Met een website over je familie heb je een plek waar je online met elkaar in contact kunt blijven. Daarnaast zorgt een .family domeinnaam voor een bijzonder mail adres. Zo heb je met een .family domein de kans om je e-mailadres te binden aan je familie.

Wil je ook een plek online voor je familie? Check dan snel of jouw .family domeinnaam nog beschikbaar is.


Waarom een .family domeinnaam van sohosted?

Een .family domein kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit veel verschil in de webhoster die je kunt kiezen. Met 15 jaar ervaring is je domeinnaam bij SoHosted altijd in goede handen. Een van de dingen waar we bij SoHosted van houden is service. Zo helpen we je graag verder met je website zodat ook jij meer uit je website kunt halen.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .family domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.family domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.family domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .family domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .family domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
.Family domeinnamen zijn bedoelt om je familie ook online te vertegenwoordigen. Je gezin of familie is misschien wel het belangrijkste van alles. Een mooie kans dus om je eigen familienaam te claimen op internet. Family first!
Tijdens het bestellen van je .family domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .family domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.