.fans domeinnaam registreren

Registreer je .FANS domein

€56,00
P/JAAR

Over de .fans domeinnaam

.fans achtergrondinformatie

Nieuwe domeinnamen hebben met de .fans extensie een extra alternatief. Deze generieke top level domeinen (de ´gTLDs´) zorgen ervoor dat je meer kans hebt op jouw gewenste domeinnaam.

Het kan gebeuren dat je een domeinnaam zoekt, maar deze al bezet blijkt te zijn. Met de komst van nieuwe domeinextensies (zoals .fans) is een domeinnaam die bezet is als een .nl waarschijnlijk wel beschikbaar als een .fans domein!

Voor wie is een .fans domeinnaam?

De .fans domeinnaam is geschikt voor alle fans. Fans van bijvoorbeeld een voetbalclub, fans van een band of fans van een automerk. Heb je een webshop met fanartikelen? Of misschien heb je een blog over je favoriete club. In dat geval is een .fans domeinnaam uitermate geschikt voor jou!

Met een .fans domeinnaam is direct te zien dat je website is bedoelt als fanclub of fanwinkel. Ideaal voor potentiële bezoekers én voor Google. Zo weet Google beter waar je website over gaat, wat helpt je positie in Google te verbeteren.


Waarom een .fans domeinnaam bij SoHosted?

Een .fans domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Hieronder zie je wat we bij SoHosted anders doen en wat we belangrijk vinden.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .fans domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.fans domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.fans domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .fans domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .fans domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, dat is heel eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .fans domeinextensie is een mooie extensie voor fanclubs, fanshops of blogs over bijvoorbeeld je favoriete voetbalclub. De .fans domeinnaam heeft het voordeel dat het woord “fans Check of je gewenste .fans domein nog beschikbaar is om je domeinnaam vast te leggen.
Tijdens het bestellen van je .fans domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .fans domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.