.farm domeinnaam registreren

Registreer je .FARM domein

€29,75
P/JAAR

Over de .farm domeinextensie

.farm achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam in combinatie met een geschikte domeinextensie veel invloed hebben de vindbaarheid van je website. Zo kunnen websites gericht op de agrarische markten kunnen profiteren van de voordelen van het .farm domein. Hiermee val je (internationaal) meer op.

Niet alleen de .farm domeinextensie is nieuw. Bekijk voor een volledig overzicht ook de pagina met alle domeinextensies. bij SoHosted.

Wanneer registreer je een .farm domeinnaam?

Nederland is op wereldschaal een belangrijke speler in de agrarische markt. Ben je actief in de landbouw, tuinbouw of veeteelt? Dan kan een .farm domeinnaam interessant zijn voor bijvoorbeeld internationale contacten.

Controleer hiervoor bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en registreer direct voor deze bezet is.


Waarom een .farm domein bij SoHosted registreren?

Een .farm domein kun je bij de meeste webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Lees hieronder waar je op moet letten en waarom je .farm domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .farm domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.farm domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.farm domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .farm domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .farm domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, dat is heel simpel. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .farm domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die actief zijn in de agrarische sector. Het .farm domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .farm domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .farm domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.