Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.Fashion domeinnaam registreren

Registreer je .FASHION domein

€39,99
P/JAAR

Over de .fashion domeinextensie

Wereldwijd zijn er al honderden miljoenen domeinnamen geregistreerd waar uiteenlopende websites aan gekoppeld zijn. Het is daarom best logisch dat jouw kans op een korte, pakkende domeinnaam steeds kleiner wordt. Om dit tekort iets tegen te gaan, zijn er veel nieuwe domeinextensies geïntroduceerd, zo ook de .fashion extensie.

Wij verwachten een grote vraag naar .fashion domeinen. Wil jij meer kans maken op jouw gewenste domeinnaam? Check of jouw domein nog vrij is en registreer je .fashion domeinnaam nu bij SoHosted! Een domeinnaam die bezet was als .nl domein is nu opnieuw te registreren als een .fashion domein!

Wanneer een .fashion domeinnaam registreren?

Met de komst van de .fashion domeinen is er een plek op internet voor alle kleding en mode-gerelateerde websites. Heb je een winkel, webshop of blog met mooie fashion artikelen? Kies dan voor een .fashion domeinnaam.

Laat met een relevante domeinextensie direct zien aan je bezoekers waar je website over gaat. .Fashion is een van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted en valt veel meer op dan een “gewoon” .nl of .com domein. Daarnaast zal een relevante domeinnaam je ook helpen om betere resultaten in Google te krijgen!


Waarom een .fashion domeinnaam van SoHosted?

Een .fashion domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo houden wij van persoonlijk contact met uitstekende diensten. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Lees hieronder nog meer voorbeelden van wat wij anders doen.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .fashion domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.fashion domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.fashion domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .fashion domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .fashion domeinnaam

De prijs van een .fashion domeinnaam is afhankelijk van het aantal jaar dat je de domeinnaam vastlegt. Een .fashion domeinnaam kost € 32,50 per jaar bij een vijfjarig contract.
Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Met een .fashion domein is er een speciale plek op internet voor alle bloggers, webshops of andere mode gerelateerde websites. Laat zien wat je doet door een opvallende domeinnaam te kiezen.
Tijdens het bestellen van je .fashion domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .fashion domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.