.film domeinnaam registreren

Registreer je .FILM domein

€80,00
P/JAAR

Over de .film domeinnaam

De .film domeinnamen zijn nieuwe gTLDs. Dit betekent dat ze niet gebonden zijn aan een bepaald land of regio (zoals een .nl domein of (zoals een .de domein bijvoorbeeld). Daarbij komt dat het woord “film” in de meeste talen dezelfde betekenis zal hebben. Hierdoor kun je met een .film domeinnaam veel mensen bereiken, in verschillende talen!

Waarom een .film domeinnaam registreren?

De .film domeinextensie is één van de nieuwe domeinextensies. Deze maken het makkelijker om een korte domeinnaam te registreren. Op dit moment zijn er namelijk nog geen .film domeinnamen geregistreerd. Alle domeinnamen zijn dus nog vrij! Door alvast kosteloos bij ons te pre-orderen, maak je een grote kans om je gewenste domein te registreren zodra deze beschikbaar zijn.

De kans dat zoekmachines waarde gaan hechten aan de extensie is erg groot. Een .film domeinnaam registreren kan dan positief bijdragen aan je positie in Google. Ook dit kan een reden zijn om op tijd in te stappen.


Waarom een .film domeinnaam van sohosted?

Een .film domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Hieronder zie je wat we bij SoHosted anders doen en wat we belangrijk vinden.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .film domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.film domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.film domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .film domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .film domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .film domeinextensie is een mooie extensie voor iedereen die zich bezig houdt met film en video. Het is een Engelstalig woord waardoor de naam internationaal goed in te zetten is. Vul het bovenstaande formulier in om meer kans te maken op je gewenste .film domeinnaam!
Tijdens het bestellen van je .film domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .film domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.