Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.finance domeinnaam registreren

Registreer je .FINANCE domein

€64,99
P/JAAR

Over de .finance domeinextensie

.finance domein achtergrondinfo

De .finance domeinextensie is een van de vele nieuwe gTLD’s (generieke Top Level Domains). De nieuwe gTLD’s zijn bedoeld om meer onderscheid tussen de vele domeinnamen te bieden. Wil je meer opvallen en beter vindbaar worden op internet? Kies dan voor een .finance domein zodat klanten direct weten dat jij iets met financiën doet.

Wanneer je de domeinnaam aan laat sluiten bij de website, wordt de online vindbaarheid verbeterd. Dit zorgt voor betere resultaten in Google.

Bekijk voor meer nieuwe domeinextensies ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer een .finance domeinnaam registreren?

Het .finance domein is goed te gebruiken door krediet verleners, boekhouders of andere financiële dienstverleners. Met een .finance domeinnaam zien je bezoekers direct waar jij je op richt.

Wil jij ook een .finance domeinnaam? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en registreer direct je domein.


Waarom voor een .finance domein van sohosted kiezen?

Een .finance domein kun je bij de meeste webhosting bedrijven wel registreren, de verschillen zitten vaak in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .finance domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .finance domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.finance domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.finance domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .finance domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .finance domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .finance domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. De .finance domein is perfect voor bedrijven die actief zijn in de financiële dienstverlening. Een .finance domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .finance domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .finance domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.