.financial domeinnaam registreren

Registreer je .FINANCIAL domein

€40,00
P/JAAR

Over de .financial domeinextensie

.financial achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou kunnen vinden, zo ook de .financial domeinnaam. Het .financial domein is een van de recent gelanceerde gTLD’s (Generieke Top Level Domains). Deze gTLD’s zijn bedoeld om je beter te kunnen onderscheiden op het internet. De nieuwe domeinextensies laten je zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Bekijk ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .financial domeinnaam?

Een .financial domeinnaam is goed te gebruiken door iedereen die actief is in de financiële sector. Banken, verzekeraars en investeringsmaatschappijen zijn voorbeelden van bedrijven die met deze extensie direct laten zien waar zij actief in zijn.

Omdat de .financial extensie nieuw op de markt is zijn er nog genoeg domeinnamen beschikbaar. Check bovenaan deze pagina of je .financial domeinnaam nog beschikbaar is en registreer direct!


Waarom voor een .financial domein van sohosted kiezen?

Er zit vaak veel verschil in de technische mogelijkheden en prijzen van de verschillende domeinnaam aanbieders. Hieronder lees je waar je op moet letten en waarom je .financial domein bij SoHosted in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .financial domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.financial domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.financial domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .financial domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .financial domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, wij krijgen dagelijks verhuizingen binnen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .financial domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .financial domein extensie worden ingezet. Een .financial domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .financial domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .financial domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.