.Finish domeinnaam registreren

Als eerste een .Finish domeinnaam registreren?

.Finish domeinnamen zijn helaas nog niet te registreren. Wil je meer kans op je eigen .finish domeinnaam zodra deze beschikbaar komen? Pre-order dan nu alvast je .finish domeinnaam bij SoHosted. Pre-orders zijn bij ons helemaal gratis.

Wij gaan vervolgens proberen om als eerste jouw gewenste .finish domein vast te leggen bij de wereldwijde organisatie die gaat over de uitgifte van de .finish extensie. We werken als hostingprovider nauw samen met deze organisatie waardoor de kans groter is dat we jouw specifieke domeinnaam voor je kunnen vastleggen. Daarnaast hebben we al 10 jaar lang ervaring met domeinregistratie dus we weten waar we mee bezig zijn ;-).
 


Wil jij ook een .finish domein? Pre-order nu je .finish domein

 

Waarom een .finish domein registreren?

Een finish kan de eindstreep betekenen voor verschillende onderwerpen. Je bent met een .finish domeinnaam dan ook zeker niet beperkt tot één onderwerp. Wij verwachten dat de vraag naar de .finish domeinnaam erg groot zal zijn. Een goede domeinnaam is tegenwoordig erg schaars! Daarom biedt de .finish extensie veel nieuwe kansen voor bestaande en nieuwe website-eigenaren om een korte, herkenbare domeinnaam te registreren voor hun website.

Natuurlijk kun je soms je gewenste domeinnaam overkopen van de huidige eigenaar, maar dit kan behoorlijk duur zijn. Met de komst van de nieuwe gTLD’s zijn er volop kansen om je gewenste domeinnaam voor weinig geld te registreren. Zo kun je relatief gemakkelijk in het bezit komen van een domeinnaam die perfect is voor jouw website, webshop of blog.


 

Waarom een .finish domeinnaam van sohosted?

Jouw .finish domeinnaam is bij SoHosted in goede handen door onze +10 jaar ervaring, persoonlijke service en ervaren medewerkers. Een .finish domeinnaam kun je bij verschillende webhosters pre-registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo is een pre-registratie bij SoHosted onder andere gratis en geheel vrijblijvend.

 

Vaste lage prijzen

Gratis een .finish domeinnaam pre-registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.finish domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.finish domeinnaam 301 redirecten

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


 

Bestellen? Vul het formulier in!

Via onderstaand formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .finish domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .finish domeinnaam

We verwachten dat de .finish domeinextensie in 2017 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen, gaan wij alles in het werk stellen om als eerste jouw domeinnaam voor je te registreren.
De .finish domeinextensie is een generieke domeinextensie (gTLD) waarvan de betekenis in veel talen gelijk is. Een .finish domein kan goed worden gebruikt door websites, webshops of blog met uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast zijn .finish domeinen handig voor iedereen die zich wil onderscheiden van andere websites. Vul het onderstaande formulier in om meer kans te maken op je gewenste .finish domeinnaam.
Ben je geïnteresseerd in een .finish domeinnaam? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .finish domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie.Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam veilig. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na het geven van akkoord ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .finish domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is in de meeste gevallen gewoon mogelijk. Wil je anoniem Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten voor een anonieme registratie bedragen slechts € 1 p/mnd.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .finish domeinextensie wordt naar verwachting in 2017 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk om een .finish domeinnaam bij ons te pre-registreren.