.Finish domeinnaam registreren

Als eerste een .Finish domeinnaam registreren?

.Finish domeinnamen zijn helaas nog niet te registreren. Wil je meer kans op je eigen .finish domeinnaam zodra deze beschikbaar komen? Pre-registreer je dan nu alvast voor de .finish extensie bij SoHosted. Pre-registraties zijn bij ons helemaal gratis.

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je interesse hebt in de .finish domeinextensie. Zodra de prijs bekend is van de .finish domeinextensie sturen wij je een e-mail en kun je jouw gewenste .finish domeinnaam bestellen op onze website. Zo kun je jouw gewenste .finish domein bestellen voordat deze officieel beschikbaar is. Hierdoor is de kans groot dat je gewenste domeinnaam nog vrij is! Lukt het ons niet om jouw gewenste .finish domein vast te leggen dan krijg je uiteraard je geld terug.
 


Wil jij ook een .finish domein? Pre-order nu je .finish domein

 

Waarom een .finish domein registreren?

Een finish kan de eindstreep betekenen voor verschillende onderwerpen. Je bent met een .finish domeinnaam dan ook zeker niet beperkt tot één onderwerp. Wij verwachten dat de vraag naar de .finish domeinnaam erg groot zal zijn. Een goede domeinnaam is tegenwoordig erg schaars! Daarom biedt de .finish extensie veel nieuwe kansen voor bestaande en nieuwe website-eigenaren om een korte, herkenbare domeinnaam te registreren voor hun website.

Natuurlijk kun je soms je gewenste domeinnaam overkopen van de huidige eigenaar, maar dit kan behoorlijk duur zijn. Met de komst van de nieuwe gTLD’s zijn er volop kansen om je gewenste domeinnaam voor weinig geld te registreren. Zo kun je relatief gemakkelijk in het bezit komen van een domeinnaam die perfect is voor jouw website, webshop of blog.


 

Waarom een .finish domeinnaam van sohosted?

Jouw .finish domeinnaam is bij SoHosted in goede handen door onze +10 jaar ervaring, persoonlijke service en ervaren medewerkers. Een .finish domeinnaam kun je bij verschillende webhosters pre-registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo is een pre-registratie bij SoHosted onder andere gratis en geheel vrijblijvend.

 

Vaste lage prijzen

Gratis een .finish domeinnaam pre-registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.finish domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.finish domeinnaam 301 redirecten

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


 

Interesse? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven dat je geïnteresseerd hebt in de .finish domeinextensie. Zodra registratie van .finish beschikbaar is krijg je van ons een e-mail!


 

Veelgestelde vragen over de .finish domeinnaam

We verwachten dat de .finish domeinextensie in 2018 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt, door het formulier op deze pagina in te vullen, houden we je per e-mail op de hoogte zodat je als eerste je .finish domeinnaam kunt aanvragen.
De .finish domeinextensie is een generieke domeinextensie (gTLD) waarvan de betekenis in veel talen gelijk is. Een .finish domein kan goed worden gebruikt door websites, webshops of blog met uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast zijn .finish domeinen handig voor iedereen die zich wil onderscheiden van andere websites. Vul het onderstaande formulier in om meer kans te maken op je gewenste .finish domeinnaam.
Denk je eraan om een .finish domeinnaam te registreren? Geef je dan volledig gratis en volledig vrijblijvend op via het formulier. Wanneer de .finish domeinnaam beschikbaar is sturen wij je een e-mail, waarna je het domein direct kunt bestellen. Je kunt zo een .finish domein registreren nog voordat hij officieel beschikbaar is!
Een pre-registratie is bij ons gratis! Je krijgt van ons een e-mail wanneer het domein beschikbaar is inclusief de prijs ervan. Je kunt deze vervolgens zelf op onze website aanvragen en betalen.
Ja, dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .finish domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .finish domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk je voor een .finish domeinnaam bij ons te pre-registreren.