.fit domeinnaam registreren

Registreer je .FIT domein

€39,99
P/JAAR

Over de .fit domeinextensie

.fit achtergrondinformatie

De .fit domeinextensie is een van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Met een .fit domeinnaam straalt je domeinnaam uit waar jij je op richt. Dit is voor jou als website eigenaar aan te raden omdat je zo relevante bezoekers naar je website kunt trekken.

Daarbij komt dat de .fit domeinnamen ook beter scoren in Google op zoektermen die het woord “fit” bevatten.

Bekijk voor meer generieke domeinextensies ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .fit domeinnaam?

.Fit haakt perfect in op de trends die vandaag de dag spelen. Meer en meer mensen gaan over naar een fit dieet, een gezonde levenstijl of geven het sporten een nieuwe kans. Alles om fitter te worden.

Daarom heeft de .fit domeinextensie veel potentie om een succesvolle domeinextensie te worden.

Wil jij ook opvallen met een .fit domeinnaam? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe .fit domeinnaam te registreren.


Waarom je .fit domein bij SoHosted registreren?

Een .fit domein kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .fit domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .fit domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.fit domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.fit domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .fit domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .fit domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .fit domeinnaam is perfect voor iedereen die zich wil richten op een fitte levensstijl. Sporters, sportscholen, webshops en bloggers zijn voorbeelden van wie veel profijt kunnen hebben van de .fit domeinnaam.
Tijdens het bestellen van je .fit domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .fit domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.