.fitness domeinnaam registreren

Registreer je .FITNESS domein

€29,75
P/JAAR

Over de .fitness domeinextensie

.fitness achtergrondinfo

Het .fitness domein is een van de recent gelanceerde gTLD’s (Generieke Top Level Domains). Deze gTLD’s zijn bedoeld om je beter te kunnen onderscheiden op het internet. De nieuwe domeinextensies laten je direct zien waar de website over gaat. Dit helpt je online vindbaarheid te verbeteren en zorgt het ook voor een stukje onderscheid tussen andere websites (die een .com of .net als extensie hebben).

Bekijk ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .fitness domeinnaam?

Fitness wordt steeds populairder, ook op internet. Sportscholen, webshops met sportartikelen maar ook blogs over voeding en sportoefeningen zijn erg geschikt voor de .fitness extensie.

Bereik je doelgroep op een nieuwe, unieke manier en laat direct zien waar jouw website over gaat met de .fitness extensie.

Wil jij ook een .fitness domeinnaam? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe domein te registreren.


Waarom voor een .fitness domein van sohosted kiezen?

Met meer dan 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Tussen verschillende hosters zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .fitness domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .fitness domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.fitness domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.fitness domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .fitness domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .fitness domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .fitness domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .fitness domein extensie worden ingezet. Een .fitness domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .fitness domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .fitness domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.