.flights domeinnaam registreren

Registreer je .FLIGHTS domein

€45,00
P/JAAR

Over de .flights domeinextensie

.flights achtergrondinformatie

Met een .flights domeinnaam laat je direct zien waar jouw website op gericht is. Dit zal helpen om je resultaten in Google te verbeteren. Daarnaast zorgt dit voor herkenning waardoor je onderscheidend bent ten opzichte van andere websites.

Naast de .flights domeinextensie zijn er nog veel meer domeinextensies die net nieuw zijn. Onlangs zijn meer dan 200 nieuwe domeinextensies gelanceerd waardoor je op een creatieve manier je domeinnaam kunt laten opvallen.

Benieuwd naar meer nieuwe domeinextensies? Bekijk ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .flights domeinnaam?

De .flights domeinextensie is gericht op de luchtvaartindustrie. Zo kunnen bijvoorbeeld aanbieders van vliegtickets of vervoerders van- en naar een vliegveld profiteren van een .flights domeinnaam. Omdat de luchtvaartindustrie vooral is gericht op internationale markten, is deze domeinextensie goed te gebruiken voor internationale bezoekers.

Check bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe .flights domein te registreren.


Waarom een .flights domein van sohosted kiezen?

De .flights domeinnaam is een mooie nieuwe domeinnaam die je bij veel hosters kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Door meer dan 15 jaar hosting ervaring weten wij waar je op moet letten en is je .flights domein bij ons in goede handen.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .flights domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.flights domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.flights domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .flights domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .flights domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .flights domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die actief zijn binnen de luchtvaartindustrie. Het .flights domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een generiek karakter heeft en dus altijd en overal in te zetten is.
Tijdens het bestellen van je .flights domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .flights domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.