.Food domeinnaam registreren

.Food domeinnaam pre-orderen

Als eerste een .food domeinnaam registreren?

Met een .food domeinnaam is direct te zien waar jouw website over gaat. Wil jij ook een .food domeinnaam registreren? Pre-registreer je dan vandaag nog voor de .food extensie, bij SoHosted!

Je pre-registreren voor de .food extensie is gratis en volledig vrijblijvend bij SoHosted! Met een pre-registratie zit je nergens aan vast.

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je interesse hebt in de .food domeinextensie. Zodra de prijs bekend is van de .food domeinextensie sturen wij je een e-mail en kun je jouw gewenste .food domeinnaam bestellen op onze website. Zo kun je jouw gewenste .food domein bestellen voordat deze officieel beschikbaar is. Hierdoor is de kans groot dat je gewenste domeinnaam nog vrij is! Lukt het ons niet om jouw gewenste .food domein vast te leggen dan krijg je uiteraard je geld terug.

 


Interesse? Vul het formulier in! Pre-order je .food domein

 

Waarom een .food domein registreren?

De .food domeinextensie is één van de nieuwe domeinextensies. Deze extensies maken het een stuk makkelijker om een korte domeinnaam te registreren. Op dit moment zijn er namelijk nog geen .food domeinnamen geregistreerd. Alle .food domeinnamen zijn dus nog vrij! Door je alvast kosteloos bij ons te pre-registeren, krijg je een mail zodra de prijs bekend is. Je kunt vervolgens direct een .food domein registeren, nog voor dat de .food extensie officieel beschikbaar is. Heb jij een blog over eten, een website met de lekkerste recepten of misschien wel een website voor je restaurant of een eigen foodtruck? Kies dan voor .food en val op tussen je concurrentie!

De kans dat zoekmachines waarde gaan hechten aan de .food extensie is ook erg groot. Een .food domeinnaam registreren kan dan positief bijdragen aan je positie in Google. Ook dit kan een reden zijn om op tijd in te stappen.

 


 

Waarom een .food domeinnaam van SoHosted?

Een .food domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Waarom moet je kiezen voor SoHosted? Dankzij meer dan 13 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Bovendien hanteren we eerlijke prijzen. Hieronder zie je wat we bij SoHosted anders doen en wat we belangrijk vinden.

 

Vaste lage prijzen

Voordelig een .food domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.food domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.food domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


  

Interesse? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent in de .food domeinextensie. Zodra registratie van .food openstaat krijg je van ons een e-mail!


 

Veelgestelde vragen over de .food domeinnaam

We verwachten dat de .food domeinextensie in 2018 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt, door het formulier op deze pagina in te vullen, houden we je per e-mail op de hoogte, zodat je als eerste een .food domein kunt aanvragen.
De .food domeinextensie is een generieke domeinextensie (gTLD) waarvan de betekenis over het algemeen bekend is. Met de .food extensie laat je zien dat je website gaat over eten. Zo kunnen restaurants, webshops of échte foodies met een blog over de lekkerste recepten profiteren van een .food domein. Vul het onderstaande formulier in om meer kans te maken op je gewenste .food domeinnaam.
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer je dan gratis via bovenstaand formulier. Zodra de prijs van de .food domeinnaam beschikbaar is sturen wij je een e-mail. Zo kan je als eerste je gewenste .food domein op onze website registreren, nog voordat deze officieel beschikbaar is.
Een pre-registratie is bij ons gratis! Je ontvangt van ons een e-mail zodra de prijs van de .food domeinextensie bekend is. Je kunt deze vervolgens zelf op onze website aanvragen en betalen.
Ja, dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .food domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden in 2018 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .food domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk je in te schrijven voor de .food extensie.