.Food domeinnaam registreren

.Food domeinnaam pre-orderen

Als eerste een .food domeinnaam registreren?

Met een .food domeinnaam is direct te zien waar jouw website over gaat. Wil jij ook een .food domeinnaam registreren? Pre-registreer dan vandaag nog je .food domeinnaam bij SoHosted!

Het pre-registreren van een .food domeinnaam is gratis en volledig vrijblijvend bij SoHosted! Met een pre-registratie zit je nergens aan vast.

Nadat je een pre-order hebt aangevraagd gaan wij proberen om als eerste je domein te registreren bij de organisatie die over de uitgifte gaat van het .food domein. We werken als hostingprovider nauw samen met deze partij, waardoor je kans op een geslaagde registratie groter is. Daarnaast hebben we al sinds 2003 ervaring met domeinregistraties waardoor je .food domein bij ons in goede handen is.

 


Interesse? Wees er op tijd bij! Pre-order je .food domein

 

Waarom een .food domein registreren?

De .food domeinextensie is één van de nieuwe domeinextensies. Deze extensies maken het een stuk makkelijker om een korte domeinnaam te registreren. Op dit moment zijn er namelijk nog geen .food domeinnamen geregistreerd. Alle .food domeinnamen zijn dus nog vrij! Door alvast kosteloos bij ons te pre-orderen, maak je een grote kans om je gewenste .food domein te registreren zodra deze beschikbaar zijn.

De kans dat zoekmachines waarde gaan hechten aan de extensie is ook erg groot. Een .food domeinnaam registreren kan dan positief bijdragen aan je positie in Google. Ook dit kan een reden zijn om op tijd in te stappen.

 


 

Waarom een .food domeinnaam van sohosted?

Een .food domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Hieronder zie je wat we bij SoHosted anders doen en wat we belangrijk vinden.

 

Vaste lage prijzen

Voordelig een .food domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.food domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.food domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


  

Bestellen? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .food domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .food domeinnaam

We verwachten dat de .food domeinextensie in 2017 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen, gaan wij alles in het werk stellen om als eerste jouw domeinnaam voor je te registreren.
De .food domeinextensie is een generieke domeinextensie (gTLD) waarvan de betekenis over het algemeen bekend is. Met de .food extensie laat je zien dat je website gaat over eten. Zo kunnen restaurants, webshops of échte foodies met een blog over de lekkerste recepten profiteren van een .food domein. Vul het onderstaande formulier in om meer kans te maken op je gewenste .food domeinnaam.
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .food domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie.Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam veilig. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na een succesvolle registratie ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .food domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden in 2017 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .food domeinextensie wordt naar verwachting in 2017 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk om een .food domeinnaam bij ons te pre-registreren.