Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.football domeinnaam registreren

Registreer je .FOOTBALL domein

€29,99
P/JAAR

Over de .football domeinextensie

.football achtergrondinformatie

.Football domeinnamen zijn sinds kort voor iedereen te registreren. Deze nieuwe gTLD (generiek top level domein) zorgt voor meer onderscheid tussen domeinnamen. Omdat de .football domeinnaam nog zo nieuw is zijn er veel domeinnamen beschikbaar.

Heb je een mooie .football domeinnaam in gedachten? Check dan snel of je domein nog beschikbaar is!

De .football domeinextensie is niet de enige nieuwe gTLD. Bekijk voor een overzicht van meer bijzondere domeinextensies ook ons overzicht met alle nieuwe domeinextensies.

Waarom registreer je een .football domeinnaam?

.Football domeinnamen zijn gericht op de sport. Websites, webshops of blogs over voetbal zijn de meest logische keuze voor Nederlanders. Een website gericht op voetbal kan veel hebben aan deze relevante domeinextensie. Een domeinnaam die goed aansluit bij het onderwerp van je website heeft meer kans op een hogere positie in Google.

Daarbij komt dat een gebruikelijke .nl of .com domeinextensie je domeinnaam er niet snel uit laat springen. Kies daarom voor een .football domeinnaam om je domeinnaam op te laten vallen. Een domeinnaam die opvalt wordt ook veel beter onthouden door je bezoekers.

Reden genoeg dus om nu te checken of je gewenste .football domeinnaam nog beschikbaar is!


Waarom voor een .football domein van sohosted kiezen?

De .football domeinnaam is een populaire domeinnaam omdat voetbal in veel landen de meest populaire sport is. Wil jij dat je .football domeinnaam in goede handen is? Bij SoHosted hebben we ruim 15 jaar ervaring met webhosting en domeinregistraties. Hieronder vertellen we je wat wij belangrijk vinden in onze dienstverlening.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .football domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.football domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.football domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .football domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .football domeinnaam

Na je bestelling gaan wij je .football domeinnaam direct voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .football domeinnaam registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .football domeinnaam is perfect voor websites, blogs of webshops over voetbal. Natuurlijk kun je “football” ook gebruiken voor de Amerikaanse variant. Al houden we zelf meer van het échte voetbal ;).
Tijdens het bestellen van je .football domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .football domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Het registreren van een football domein is heel eenvoudig. Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt om het domein te verhuizen. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.