.forsale domeinnaam registreren

Registreer je .FORSALE domein

€29,75
P/JAAR

Over de .forsale domeinnaam

.forsale achtergrondinformatie

Ook de .forsale domeinextensies zijn nu te registreren bij SoHosted. Deze domeinextensie is één van de nieuwste gTLD´s die zorgen voor meer onderscheid op internet. Omdat de .forsale domeinextensie erg nieuw is, zijn er nog vele domeinnamen beschikbaar!

De kans is groot dat Google waarde gaat hechten aan de .forsale extensie wanneer je website is gericht op het kopen of verkopen van spullen. Heb je een .forsale domeinnaam en heb je hierdoor een relevante domeinnaam? Dan zal dit je helpen om hoger te scoren in Google.


Waarom een .forsale domeinnaam registreren?

Een .forsale domeinnaam laat direct aan je bezoekers zien dat ze bij jou spullen kunnen kopen. Hiermee is de .forsale een mooi alternatief voor je winkel of webshop. Door een .forsale domeinnaam te kiezen ziet je doelgroep direct waar de website over gaat én je kunt je domeinnaam lekker kort houden.

De .forsale domeinextensie is één van de nieuwe generic top-level domains (gTLD) die zijn gelanceerd. .forsale is net als een com, .eu of .net een generieke extensie, maar dan net wat opvallender. De nieuwe gTLD’s maken het weer mogelijk om een korte naam te registreren. Omdat dit domein zo nieuw is, zijn er nog vele mooie domeinnamen beschikbaar!


Waarom een .forsale domeinnaam bij SoHosted?

Er zijn verschillende plekken waar je een .forsale domeinnaam kunt registreren, zo ook bij SoHosted. Bij SoHosted houden we van eerlijke prijzen, uitstekende producten en een uitgebreide service. Dit doen we al meer dan 15 jaar. Ben je benieuwd hoe dit is? Blader dan ook eens door onze reviews. Hieronder zie je een paar voorbeelden wat we bij SoHosted nog meer anders doen.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .forsale domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.forsale domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.forsale domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .forsale domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .forsale domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, dat is heel eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .forsale domeinnaam is perfect wanneer je online spullen verkoopt. Dit kunnen uiteenlopende producten zijn. Deze nieuwe extensie laat direct zien dat je producten te koop hebt; “For Sale”.
Tijdens het bestellen van je .forsale domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .forsale domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.