.Forum domeinnaam registreren

.forum domeinnaam registreren
Het is nu ook mogelijk om je voor een .forum domeinnaam te pre-registreren. Een pre-registratie is een goed alternatief wanneer domeinnamen nog niet gelanceerd zijn.

Omdat de .forum domeinnaam op dit moment nog niet beschikbaar is, zijn er nog geen .forum domeinnamen geregistreerd. Wij verwachten dat de vraag naar de .forum domeinnaam erg groot zal zijn zodra dit mogelijk is! Om je kans te vergroten dat jij je gewenste .forum domein kunt registreren, kun je bij SoHosted je voor de .forum domeinnaam pre-registreren.

Via onderstaand formulier is het mogelijk je te pre-regsitereren voor het .forum domein. Dit houdt in dat je van ons een mail ontvangt, zodra de prijs van de extensie bekend is. Je kunt vervolgens direct je gewenste .forum domein bestellen, nog voordat de .food extensie officieel beschikbaar is!
 


Interesse? Wees er op tijd bij! Pre-registreer je .forum domein

 

Waarom een .forum domein registreren?

Omdat een forum over uiteenlopende onderwerpen kan gaan, is deze domeinextensie breed inzetbaar. Voorbeelden van hoe je deze domeinextensie kunt inzetten is: voetbal.forum, lifestyle.forum et cetera.

Een bestaande domeinnaam overnemen kost meestal veel geld. Een korte domeinnaam wordt sneller onthouden door website bezoekers, maar helaas zijn deze domeinen erg schaars. Door de komst van de nieuwe extensies kun je voor weinig geld al in het bezit komen van een korte, pakkende domeinnaam.

De .forum domeinextensie is één van de nieuwe domeinextensies die zijn aangekondigd. Met deze nieuwe gTLD’s wordt het makkelijker om je te onderscheiden van andere websites. Daarnaast is een domeinnaam die aansluit bij het product wat je verkoopt nog steeds belangrijk voor je positie in zoekmachines zoals Google.
 


 

Waarom voor een .forum domein van SoHosted kiezen?

Een .forum domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Hieronder zie je wat we bij SoHosted anders doen en wat we belangrijk vinden.

 

Vaste lage prijzen

Goedkoop een .forum domein pre-registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.forum domeinnaam geen overdrachtskosten

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.forum domeinnaam 301 redirecten

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Interesse? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je je gegevens achterlaten. Zodra we weten wat de .forum domeinnaam zal kosten en deze via SoHosted te bestellen is ontvang je van ons een mail!


 

Veelgestelde vragen over het .forum domein

We verwachten dat de .forum domeinnaam in 2018 beschikbaar komt. Je kunt je al pre-registreren voor de .forum extensie. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt, door het formulier op deze pagina in te vullen, houden we je per e-mail op de hoogte, zodat je als eerste je .forum domein kunt aanvragen.
De .forum domeinnamen zijn ideaal om direct te laten zien dat jouw website eigenlijk een forum is. Hierdoor val je meer op en weten je bezoekers direct waar je website over gaat. Daarnaast helpt een relevante domeinnaam om je resultaten in Google te verbeteren.
Denk je eraan om een .forum domeinnaam te registreren? Pre-registreer je dan gratis en volledig vrijblijvend voor de .forum extensie. Je krijgt van ons een mail op het moment dat registratie mogelijk is, nog voor deze officieel beschikbaar is! Op deze manier is de kans groot dat jouw gewenste .forum domeinnaam nog beschikbaar is!
Een pre-registratie is bij ons gratis! Nadat je van ons een mail hebt ontvangen over de beschikbaarheid kun je jouw .forum domeinnaam bestellen! Lukt het ons, bij de officiële lancering, niet jouw domeinnaam vast te leggen, dan krijg je je geld weer terug!
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .forum domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .forum, .music, .food, .restaurant etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .forum domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd. Het is nu echter al wel mogelijk je voor de .forum extensie te pre-registreren, waarmee je een .forum extensie nog voordat deze officieel beschikbaar is kunt registreren.