.Forum domeinnaam registreren

.forum domeinnaam registreren
Het is nu ook mogelijk om een .forum domeinnaam te pre-registreren bij SoHosted. Een pre-registratie is een goed alternatief wanneer domeinnamen nog niet gelanceerd zijn.

Omdat de .forum domeinnaam op dit moment nog niet beschikbaar is, zijn er nog geen .forum domeinnamen geregistreerd. Wij verwachten dat de vraag naar de .forum domeinnaam erg groot zal zijn zodra dit mogelijk is! Om je kans te vergroten dat jij je gewenste .forum domein kunt registreren, kun je bij SoHosted je .forum domeinnaam pre-registreren.

Op deze pagina lees je meer hoe je jouw .forum domeinnaam kunt pre-registreren. Wij gaan dan ons uiterste best doen om jouw gewenste domein vast te leggen zodra de .forum domeinextensie beschikbaar komt!
 


Direct een .forum domein aanvragen? Pre-registreer je .forum domein

 

Waarom een .forum domein registreren?

Omdat een forum over uiteenlopende onderwerpen kan gaan, is deze domeinextensie breed inzetbaar. Voorbeelden van hoe je deze domeinextensie kunt inzetten is: voetbal.forum, lifestyle.forum et cetera.

Een bestaande domeinnaam overnemen kost meestal veel geld. Een korte domeinnaam wordt sneller onthouden door website bezoekers, maar helaas zijn deze domeinen erg schaars. Door de komst van de nieuwe extensies kun je voor weinig geld al in het bezit komen van een korte, pakkende domeinnaam.

De .forum domeinextensie is één van de nieuwe domeinextensies die zijn aangekondigd. Met deze nieuwe gTLD’s wordt het makkelijker om je te onderscheiden van andere websites. Daarnaast is een domeinnaam die aansluit bij het product wat je verkoopt nog steeds belangrijk voor je positie in zoekmachines zoals Google.
 


 

Waarom voor een .forum domein van sohosted kiezen?

Een .forum domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Hieronder zie je wat we bij SoHosted anders doen en wat we belangrijk vinden.

 

Vaste lage prijzen

Goedkoop een .forum domein pre-registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.forum domeinnaam geen overdrachtskosten

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.forum domeinnaam 301 redirecten

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Bestellen? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .forum domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over het .forum domein

We verwachten dat de .forum domeinnaam in 2017 beschikbaar komt. Een .forum domein is al wel te pre-registreren bij SoHosted. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen, gaan wij alles in het werk stellen om als eerste jouw domeinnaam voor je te registreren zodra deze beschikbaar is.
De .forum domeinnamen zijn ideaal om direct te laten zien dat jouw website eigenlijk een forum is. Hierdoor val je meer op en weten je bezoekers direct waar je website over gaat. Daarnaast helpt een relevante domeinnaam om je resultaten in Google te verbeteren.
Denk je eraan om een .forum domeinnaam te registreren? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .forum domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie.Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam veilig. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na een succesvolle registratie ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .forum domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in het bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .forum, .music, .food, .restaurant etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .forum domeinextensie wordt naar verwachting in 2017 gelanceerd. Het is nu echter al wel mogelijk om een .forum domeinnaam bij ons te pre-registreren.