.foundation domeinnaam registreren

Registreer je .FOUNDATION domein

€39,99
P/JAAR

Informatie over de .foundation domeinextensie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou kunnen vinden. Om de domeinextensies beter te laten aansluiten op het onderwerp van je website, zijn er vele nieuwe extensies geïntroduceerd. Deze nieuwe extensies zorgen voor meer variatie tussen de vele actieve domeinnamen.

Bekijk voor meer creatieve domeinextensies ons overzicht met alle nieuwe generieke domeinexetensties.

Wanneer registreer je een .foundation domeinnaam?

“Foundation” is Engels voor “stichting”. Stichtingen die gericht zijn op internationale doelen profiteren van de internationale domeinextensie .foundation.

Check bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je internationale domeinnaam te registreren.


Waarom voor een .foundation domein van sohosted kiezen?

Een .foundation domein kun je bij genoeg webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Door ruim 15 jaar hosting ervaring weten wij waar je op moet letten en is je .foundation domein bij ons in ervaren handen.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .foundation domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.foundation domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.foundation domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .foundation domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .foundation domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .foundation domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Het .foundation domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .foundation domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .foundation domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.