.free domeinnaam registreren

.Free domeinnaam registreren

Als eerste een .free domeinnaam registreren?

Omdat de .free domeinen nog niet beschikbaar zijn bieden wij gratis pre-registraties aan.

Pre-registreren voor een .free is bij SoHosted gratis en geheel vrijblijvend.

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je interesse hebt in de .free domeinextensie. Zodra de prijs bekend is van de .free domeinextensie sturen wij je een e-mail en kun je jouw gewenste .free domeinnaam bestellen op onze website. Zo kun je jouw gewenste .free domein bestellen voordat deze officieel beschikbaar is. Hierdoor is de kans groot dat je gewenste domeinnaam nog vrij is! Lukt het ons niet om jouw gewenste .free domein vast te leggen dan krijg je uiteraard je geld terug.
 


Interesse in een .free domein? Pre-order je .free domein

 

Waarom een .free domein registreren?

Gratis (free) is een term die men graag hoort. Mensen zullen zich altijd aangetrokken voelen tot producten die gratis zijn. Heb je een website met gratis producten? Laat dit dan zien met een .free domeinnaam.

Met een .free domeinnaam trek je veel aandacht naar je website. Wil je meer bezoekers en meer aandacht naar je website? Pre-registreer je dan nu gratis bij SoHosted en vergroot je kans op een succesvolle website.

Met een .free extensie zal jouw domeinnaam beter opvallen. Een domeinnaam die opvalt wordt over het algemeen beter onthouden. Dit zal helpen om je website naar meer succes te leiden.
 


 

Waarom een .free domeinnaam van sohosted?

Een .free domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo houdt SoHosted van een goede service, eerlijke prijzen en een persoonlijke klantenservice.

 

Vaste lage prijzen

Voordelig een .free domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.free domein overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.free domein doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


 

Interesse? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .free domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 


 

Veelgestelde vragen over de .free domeinnaam

We weten helaas nog niet wanneer de .free domeinextensie beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt, door het formulier op deze pagina in te vullen, houden we je per e-mail op de hoogte zodat je als eerste je .free domeinnaam kunt aanvragen.
Een .free domein nodigt uit om te klikken. Heb je mooie (gratis) producten? Grote kans dat je meer verkeer naar je website kunt krijgen met een .free domeinnaam.
Denk je eraan om een .free domeinnaam te registreren? Geef je dan volledig gratis en volledig vrijblijvend op via het formulier. Wanneer de .free domeinnaam beschikbaar is sturen wij je een e-mail, waarna je het domein direct kunt bestellen. Je kunt zo een .free domein registreren nog voordat hij officieel beschikbaar is!
Een pre-registratie is bij ons gratis! Je krijgt van ons een e-mail wanneer de .free extensie beschikbaar is inclusief de prijs ervan. Je kunt deze vervolgens zelf op onze website aanvragen en betalen.
Ja, dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .free domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .blog, .shop, .store, .amsterdam, .frl etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .free domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk om je voor de .free extensie bij ons te pre-registreren.