Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.Frl domeinnaam registreren

Registreer je .FRL domein

€49,99
P/JAAR

Over de .FRL domeinextensie

.Frl is dé nieuwe domeinextensie van de provincie Friesland. Friesland is met de .frl domeinextensie de eerste provincie in Nederland met een eigen domeinextensie. De .frl domeinnaam is een zeer interessante ontwikkeling voor zowel bedrijven als inwoners van Friesland om zich te onderscheiden op het internet.

Na een periode van pre-registraties waarbij Friese bedrijven en inwoners uit Friesland voorrang kregen is een .frl domein nu voor iedereen te registreren. Tijdens de pre-registratie fase zijn er al bijna 9.000 .frl domeinen aangevraagd. Hiermee is .frl op dit moment de populairste gTLD (generieke Top Level Domeinnaam) in Nederland.

Heb je nog geen .frl domeinnaam aangevraagd? Check dan direct of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en registreer snel je .frl domein. SoHosted biedt als Fries webhostingbedrijf deze domeinnaam het meest voordelig aan.

Waarom een .frl domeinnaam registreren?

De .frl domeinnaam is een bijzondere domeinextensie. De .frl domeinnaam is na de .nl domeinnaam pas het tweede officiële Top Level Domein (landsextensie) in Nederland. Een bijzondere primeur dus!

Voor bedrijven en inwoners van Friesland biedt de .frl domeinnaam mooie kansen. Wanneer je een bedrijf of website hebt die zich richt op Friesland, mag een .frl domeinnaam natuurlijk niet ontbreken.

Wij Friezen zijn trots op onze provincie en kunnen dat met deze domeinnaam extra uitdragen. Heb je bijvoorbeeld een camping, hotel, restaurant of botenverhuurbedrijf in Friesland, dan biedt een .frl domeinnaam een enorm voordeel. Bezoekers zien in één oogopslag dat het om een bedrijf in Friesland gaat. Met de .frl domeinnaam kun je jouw website specifiek richten op Friesland en je onderscheiden van de concurrentie. De bezette domeinnaam die je altijd al wilde hebben is nu misschien wel beschikbaar als .frl!


Waarom je .frl domein registreren bij sohosted?

Als Fries webhostingbedrijf is je .frl domein bij ons natuurlijk in uitstekende handen. We zijn ruim 15 jaar actief als webhoster en bieden je uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .frl domeinnaam bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .frl domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.frl domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.frl domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .frl domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .frl domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .frl domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .frl domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .frl domeinnaam!
De .frl extensie is erg geschikt voor bedrijven en particulieren die zich verbonden voelen met Friesland of zich willen richten op de Friese markt. Je kunt een .frl domeinnaam ook gebruiken voor de Friese variant van je website of je .frl domein doorsturen naar je huidige domeinnaam.
Ja, je .frl domeinnaam verhuizen naar SoHosted is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft uiteraard wel altijd zelf de eigenaar van je .frl domein. De kosten voor een anonieme registratie bedragen slechts € 1 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .frl domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de frl domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.