.fund domeinnaam registreren

Registreer je .FUND domein

€40,00
P/JAAR

Over de .fund domeinextensie

.fund achtergrondinformatie

Veel verschillende domeinnamen bezetten het internet. Het kan soms lastig zijn om je gewenste domeinnaam vast te leggen omdat deze misschien al bezet is. Er zijn recent vele nieuwe domeinextensies geïntroduceerd om dit tegen te gaan. De nieuwe .fund domeinextensie kan je helpen helpen om je beter te onderscheiden op het internet.

Omdat er zoveel nieuwe domeinextensies zijn is het mogelijk om een extensie te kiezen die past bij het onderwerp van je website. Hierdoor ben je beter te herkennen en ook beter vindbaar op internet.

Voor wie is een .fund domeinnaam?

Een .fund domein is goed te gebruiken voor websites die zich richten op fundraising en goede doelen. Fondsen en goede doelen stralen met dit domein uit waar zij voor staan.

Wil jij ook meer opvallen met een .fund domeinnaam? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe domein te registreren.


Waarom een .fund domein bij SoHosted registreren?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .fund domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .fund domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .fund domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.fund domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.fund domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .fund domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .fund domeinnaam

Na je bestelling en betaling zullen wij je bestelde domein direct voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .fund domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .fund domein extensie worden ingezet. Een .fund domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .fund domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .fund domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.