Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.gallery domeinnaam registreren

Registreer je .GALLERY domein

€39,99
P/JAAR

Over de .gallery domeinextensie

.gallery achtergrondinformatie

Is je gewenste domeinnaam al bezet? De nieuwe domeinextensies, zoals .gallery, helpen om meer variatie in domeinnamen te brengen. Wanneer een bepaalde domeinnaam bijvoorbeeld al bezet is onder een .com extensie, kun je het nog proberen met een .gallery extensie. Deze extensie kun je het best gebruiken wanneer dit aansluit bij het onderwerp van je website. Hierdoor valt je website meer op (door de opvallende extensie) en ben je beter vindbaar op internet.

Voor wie is de .gallery domeinnaam?

Het .gallery domein is gericht op websites die actief zijn in de kunst wereld. Denk hierbij aan musea, kunstacademies, tentoonstellingen en andere kunstgalerijen. Natuurlijk is deze extensie ook goed te gebruiken voor kunstenaars die hun kunst online willen tentoonstellen.

Een gallery is zowel binnen Nederland als buiten Nederland een geaccepteerd begrip. Met een .gallary domeinnaam wordt je dus niet beperkt tot een specifieke regio (zoals bijvoorbeeld een .nl domeinnaam).


Waarom een .gallery domein bij sohosted registreren?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .gallery domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .gallery domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .gallery domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.gallery domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.gallery domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .gallery domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .gallery domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .gallery domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun kunst online te zetten en willen verkopen. Het .gallery domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je als kunstliefhebber een blog wilt starten om de meest recente kunstontwikkelingen te publiceren.
Tijdens het bestellen van je .gallery domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .gallery domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.