.game domeinnaam registreren

Registreer je .GAME domein

€399,00
P/JAAR

Over de .game domeinnaam

De .game domeinnamen zijn nieuwe gTLDs (generieke top level domeinen). Dit betekent dat ze niet gebonden zijn aan een bepaald land of regio (zoals een .nl domein of (zoals een .de domein bijvoorbeeld).

Daarbij komt dat het woord “game” in de meeste talen dezelfde betekenis zal hebben. Hierdoor kun je met een .game domeinnaam veel mensen bereiken, in verschillende talen!

Waarom een .game domeinnaam registreren?

Een .game domein heeft een groot potentieel bereik. Gamers, liefhebbers van games en webshops met spellen kunnen bijvoorbeeld erg goed uit de voeten met een .game domeinnaam.

De .game domeinextensie is één van de nieuwste domeinextensies. Deze extensies maken het een stuk makkelijker om een korte domeinnaam te registreren. Op dit moment zijn er namelijk nog niet veel .game domeinnamen geregistreerd. Veel domeinnamen zijn dus nog vrij! Door er op tijd bij te zijn maak je een grote kans op je gewenste domein.

De kans dat zoekmachines waarde gaan hechten aan de extensie is ook erg groot. Een .game domeinnaam registreren kan dan positief bijdragen aan je positie in Google. Ook dit kan een reden zijn om op tijd in te stappen.


Waarom een .game domeinnaam van sohosted?

Een .game domein kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit veel verschil in de webhoster die je kunt kiezen. Met een decenium aan ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Een van de dingen wat we bij SoHosted anders doen is dat we alles voor onze klanten over hebben. Zo helpen we je graag verder met je website zodat ook jij meer uit je website kunt halen.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .game domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.game domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.game domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .game domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .game domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .game domeinextensie is domeinextensie gericht aan webshops, platformen of blogs gericht op spellen en videogames. Heb je interesse in een .game domeinnaam? Wees er dan op tijd bij door een pre-registratie aan te vragen. Dit vergroot je kans dat jij jouw gewenste .game domeinnaam kunt registreren zodra deze beschikbaar is.
Tijdens het bestellen van je .game domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .game domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.