Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.Games domeinnaam registreren

Registreer je .GAMES domein

€29,99
P/JAAR

Over de .Games domeinextensie

De nieuwe .games domeinextensie is dé domeinnaam voor jou wanneer je iets met games doet! Na een periode van pre-registraties is de .games domeinnaam nu voor iedereen te registreren.
Kijk dus snel of jouw gewenste domein nog beschikbaar is!

Waarom een .games domein registreren?

De .games domeinextensie is één van de nieuwe domeinextensies. Deze extensies maken het een stuk makkelijker om een korte domeinnaam te registreren. Op dit moment zijn er namelijk nog bijna geen .games domeinen geregistreerd. De meeste namen zijn dus nog vrij!  Met een .games domein laat je direct zien dat jouw website over games gaat. Bovendien valt je website veel meer op vanwege de opvallende domeinnaam.

Voorbeelden van een .games domein
kooponline.games
playstation.games
race.games
voetbal.games


Waarom een .games domeinnaam bij SoHosted?

Een .games domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met meer dan 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo is je .games domeinnaam bij ons in goede handen. Met een team van ervaren medewerkers gaan wij voor een goede service ondersteuning.

Vaste lage prijzen

Geen overdrachtskosten

Gratis doorstuurservice

Voordelig .games domein registreren

Geen overdrachtskosten .games

.Games domein Gratis doorstuurservice

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Voordelig DNS beheer

Groot aanbod

Anoniem .games domein registreren

Voordelig DNS beheer .Games

Groot domein aanbod

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .GAMES domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .games domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .games domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .games domeinnaam!
De .games domeinnamen zijn erg goed te gebruiken door games verkopers of blogs over games. Door een .games domein te kiezen is direct te zien dat het gaat om een website over games.
Ja, wanneer de .games domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .games domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .games domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste .games domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.