.garden domeinnaam registreren

Registreer je .garden domein

€29,50
P/JAAR

Over de .garden domeinextensie

Uit onderzoek blijkt dat tuinieren zorgt voor een goede nachtrust en het omringt zijn met bloemetjes, groenten en planten zorgt voor meer levensgeluk. Voor SoHosted reden genoeg om voor de tuin een aparte domeinextensie aan te bieden; .garden. De .garden domeinextensie is bedoelt voor als je het geluk en de pracht en praal van je tuin of kas wilt delen met de wereld, maar ook als jij degene bent die ervoor zorgt dat het de tuinier aan niets ontbreekt door te voorzien in gereedschap, potgrond, zaden en meer.

Dus of je nu hobbymatig tuiniert en zo nu en dan wilt pronken met je prachtige radijsjes of als je je brood verdient met het ontzorgen van de ploeterende tuinman, de .garden domeinextensie biedt altijd uitkomst.

Waarom een .garden domeinnaam registreren?

De .garden domeinextensie heeft meerdere voordelen ten opzichte van een ‘normale’ extensie zoals .nl of .com. Natuurlijk biedt het ook praktische voordelen; stel je gewenste domeinnaam is al bezet als .nl, dan is de kans groot dat de naam met de .garden extensie nog wel vrij is. Ten tweede is de .garden domeinextensie nieuw en zie je dus nog bijna niet bij concurrenten. Zo val je op tussen de andere websitenamen met deze speciale extensie in de zoekmachines. Ook zien bezoekers gelijk dat ze bij jou moeten zijn voor hun interesse voor tuinieren. Al deze voordelen kunnen dus zorgen voor structureel meer websitebezoekers, zonder dat het je meer geld kost.

Met .garden achter je websitenaam kun je je url ook inkorten. Naast dat dit zorgt voor een kortere en dus beter te onthouden naam, kan dit je website ook helpen in de zoekmachines. Verkoop jij bijvoorbeeld bloemen uit Azië en je website heet asiangarden.nl, dan wordt dit met deze extensie asian.garden. Er is veel discussie onder zoekmachine experts in hoeverre dit je site helpt in de zoekmachines, maar er zijn zeker voorbeelden waarbij websites binnen enkele weken erg veel bezoekers via Google binnenhaalden door het kiezen van een goede extensie die paste bij het zoekwoord die bezoekers gebruikten bij het zoeken naar producten.

Je websitenaam is dus enorm belangrijk voor je online succes en met de .garden domeinextensie heb je een extra voordeel in de strijd om aandacht van je tuinierende doelgroep.

Voorbeelden van een .garden domein

  • asian.garden
  • tuinbenodigdheden.garden
  • debestekassen.garden
  • tuinmangezocht.garden
  • allesvoorje.garden

Waarom een .garden domeinnaam van SoHosted?

Een domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een punt garden domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.garden domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

garden domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem punt garden domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .garden domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .garden domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .garden domeinnaam!
.Garden is er voor alle tuinliefhebbers. Of je nu wilt pronken met de lekkerste aardbeien uit eigen kas, de meest exotische planten in je tuin hebt staan of de beste kwaliteit zaad verkoopt, .garden helpt je bezoekersaantallen te laten groeien.
Ja, wanneer de .garden domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .garden domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de .garden domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.