.gift domeinnaam registreren

Registreer je .GIFT domein

€22,50
P/JAAR

Over de .gift domeinextensie

.gift achtergrondinformatie

Recent zijn er veel nieuwe domeinextensies gelanceerd. Zo ook de .gift domeinnaam. De .gift domeinextensie is net als een .com of .eu een gTLD (Generiek Top Level Domein). Dit houdt in dat je niet gebonden bent aan een bepaald land of regio. Je kunt deze domeinnamen inzetten voor bezoekers over de hele wereld!

Wanneer registreer je een .gift domeinnaam?

Gift, Engels voor cadeau, kan in verschillende contexten worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken, promotieacties of webshops voor de leukste cadeaus of presentjes. Met een .gift domeinnaam zien jouw bezoekers direct waar jouw website over gaat.

Omdat de .gift domeinextensie nog erg nieuw is, zijn er nog veel .gift domeinnamen beschikbaar. Grote kans dus dat jouw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is!


Waarom voor een .gift domein van sohosted kiezen?

Er zijn meerdere hosting providers waar je een .gift domeinnaam kunt registreren. Er zit verschil in de technische mogelijkheden en prijzen tussen verschillende aanbieders. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .gift domein bij SoHosted in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .gift domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.gift domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.gift domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .gift domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .gift domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .gift domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die actief zijn met (relatie)geschenken. Dit domein is ideaal voor websites die gericht zijn op cadeau’s en andere geschenken.
Tijdens het bestellen van je .gift domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .gift domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.