.gifts domeinnaam registreren

Registreer je .GIFTS domein

€29,75
P/JAAR

Over de .gifts domeinextensie

.gifts achtergrondinformatie

Veel nieuwe domeinextensies zijn onlangs geïntroduceerd. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zoals .gifts zijn bedoeld om jouw website meer op te laten vallen. Een opvallende domeinnaam heeft meer kans om te worden onthouden door je bezoekers.

De nieuwe domeinextensies laten zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Met een .gifts domein laat meteen zien dat jij je richt op cadeau’s en geschenken.

Wanneer registreer je een .gifts domeinnaam?

Cadeautjes, presentjes of relatiegeschenken zijn voorbeelden van onderwerpen die de .gifts extensie goed kunnen inzetten. Heb jij een website die zich hierop richt? Dan past een .gifts domeinnaam goed bij je.

Check of je gewenste domeinnaam nog vrij is. Kies voor een .gifts domein en deel je kennis door middel van een passende domeinnaam.

Tip! Bestel naast je domein ook een webhostingpakket om je domeinnaam volledig tot zijn recht te laten komen. Je hebt al een .gifts domein + webhosting voor slechts € 5,04 per maand!


Waarom voor een .gifts domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .gifts domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .gifts domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .gifts domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.gifts domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.gifts domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .gifts domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .gifts domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .giftsdomein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die actief zijn met (relatie)geschenken. Dit domein is ideaal voor websites die gericht zijn op cadeau’s en andere geschenken.
Tijdens het bestellen van je .gifts domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .gifts domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.