.glass domeinnaam registreren

Registreer je .GLASS domein

€45,00
P/JAAR

Over de .glass domeinextensie

.glass achtergrondinformatie

De .glass domeinextensie is een van de nieuwe extensies die recent gelanceerd zijn. Deze extensies helpen je om je domeinnaam nog beter aan te laten sluiten op het onderwerp van je website. Dit is aan te raden om verschillende redenen. Door de herkenbare extensie is direct te zien wat het onderwerp van je website is en ben je online beter vindbaar.

Een .glass domein is net als een .com, .net of .org een gTLD, maar dan gericht op de glasindustrie.

Wanneer registreer je een .glass domeinnaam?

Het .glass domein is gericht aan mensen en organisaties die actief zijn binnen de ‘glasbranche’. Verkoop of repareer jij glaswerken, ramen, brillen of andere glas-gerelateerde producten? Check dan snel of je gewenste .glass domein nog beschikbaar is en val op met deze nieuwe domein extensie.


Waarom voor een .glass domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .glass domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .glass domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .glass domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.glass domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.glass domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .glass domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .glass domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .glass domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om al hun glas-gerelateerde producten online te zetten. De .glass domeinextensie kan de verkoop van alle glas producten bevorderen of om je eigen (online) glasbedrijf of opticien op te richten.
Ja, dat is heel eenvoudig. Tijdens het bestellen van je .glass domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .glass domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.