.global domeinnaam registreren

Registreer je .GLOBAL domein

€89,99
P/JAAR

Over de .global domeinextensie

.global achtergrondinformatie

De .global domeinextensie is een van de nieuwste domeinextensies die opvalt. De nieuwe domeinextensies zijn bedoeld om meer onderscheid te creëren op het internet. Met een .global domeinnaam val je meer op omdat het opvalt tussen de bekende extensies, zoals .com en .net. Ook is direct te zien wat het onderwerp van je website is, dit is goed voor de vindbaarheid van je website. Bekijk voor meer nieuwe domeinextensies ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .global domeinnaam?

Met een .global domeinnaam heb je een mooi alternatief in handen voor het druk bezette .com domein. .Global domeinnamen zijn bedoeld als alternatief voor de generieke .com, .net of .org extensies.

Heb je een mooie domeinnaam in gedachten, maar is deze al bezet als .nl of .com domein? Of wil je jouw domeinnaam meer laten opvallen? Kies dan voor een bijzondere .global domeinnaam.

Wil jij ook een domeinnaam die blijft hangen? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domein nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe .global domein te registreren.


Waarom voor een .global domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .global domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder vertellen we je waar je op moet letten bij het registreren van een domeinnaam en waarom je .global domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .global domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.global domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.global domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .global domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .global domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .global domein is geschikt voor alle websites die zich willen onderscheiden. Met een .global extensie ben je niet beperkt tot een bepaald land of regio. .Global staat voor een internationaal bereik. Wil jij je website inzetten voor bezoekers uit meerdere landen? Check dan ook of jouw .global domeinnaam nog beschikbaar is.
Tijdens het bestellen van je .global domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .global domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.