.Gold domeinnaam registreren

Registreer je .GOLD domein

€29,00
P/JAAR

Over de .gold domeinextensie

Hij is goud eerlijk, ‘dat doe ik voor geen goud’ en ‘het is niet al goud dat er blinkt’ zijn slechts enkele gezegdes uit onze prachtige Nederlandse taal die bewijzen hoezeer wij altijd al bezig waren met dit glimmende goedje. Maar waar een jonge Dagobert Duck Klondike en haar rovers heeft getrotseerd om met dit edelmetaal zijn geldpakhuis te kunnen bekostigen, hebben wij iets eenvoudigers voor je om ook goud in handen te krijgen; registreer nu de nieuwe .gold domeinextensie voor je website bij SoHosted!

Voor wie is de .gold domeinextensie bedoeld?

De .gold domeinextensie is een goede extensie voor verschillende soorten websites of functies:

  • Webshops: ben jij een juwelier en heb je bijvoorbeeld een aparte afdeling van gouden juwelen? Of ben je bijvoorbeeld gespecialiseerd in gouden voorwerpen? Dan kun je een apart gedeelte op je website maken voor de .gold domeinextensie. Zo zien bezoekers direct je expertise!
  • Promoties: heb je een bedrijf en wil je je klanten belonen met een spaarprogramma? Maak speciaal voor hun een domein met .Gold aan. Zo kun je de site bijvoorbeeld alleen toegankelijk maken voor ‘gold members’.

waarom registreer je een .gold domeinnaam?

Kiezen voor een domeinextensie die past bij het onderwerp van jouw website heeft meerdere voordelen;

  • Meer bezoekers via zoekmachines. Je bent zeker niet de enige die zich specialiseert in bijvoorbeeld gouden juuwelen. Hoe kun je jezelf dan onderscheiden? Juist, met een opvallende domeinnaam! .Gold wordt nog door maar weinig websites geregistreerd en valt dus op. Zoals je zelf vast talloze malen aan den lijve hebt ondervonden is dat iets dat opvalt, iets dat je aandacht trekt, je nieuwsgierig maakt! In het geval van bezoekers in Google leidt dit tot meer bezoekers die benieuwd zijn naar wat jouw website te bieden heeft! Meer bezoekers, zonder een dure marketingcampagne!
  • Makkelijker te onthouden. Niet is zo vervelend als een lastig te spellen websitenaam. Dit kan je veel potentiële klanten of lezers kosten. Met een domeinextensie die aansluit op je onderwerp kun je hier gemakkelijk iets aan doen. Zo wordt bijvoorbeeld de website www.allesovergoud.nl, www.allesover.gold Makkelijker voor je bezoekers om te onthouden en dus makkelijker voor hun om terug te komen op je website.
  • Ook geschikt voor in het buitenland. Stel je hebt ambitieuze plannen om uit te breiden naar het buitenland, dan sla je met de .gold domeinextensie de spijker op zijn kop! Waar je met een .nl extensie alleen gebonden bent aan Nederland, ben je met een domeinextensie gericht op een onderwerp alleen gebonden aan het onderwerp van je website! Geen gedoe meer met meerdere domeinnamen dus.

Voorbeelden van een .gold domein

  • www.allesover.gold
  • www.premiumplans.gold
  • www.juwelierexcellence.gold

Waarom een .gold domein van sohosted?

Tussen de verschillende webhosters zit er vaak veel verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Het is daarom belangrijk om je .gold domein bij een ervaren hoster te bestellen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .gold domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.gold domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.gold domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .gold domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .gold domeinnaam

Binnen 1 minuut! Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert.
Ja, wij krijgen dagelijks veel domein verhuizingen binnen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .gold domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website (internationaal) in te zetten voor educatie. Het .gold domein laat direct zien dat jouw website kennis wil overdragen.
Tijdens het bestellen van je .gold domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .gold domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.