.golf domeinnaam registreren

Registreer nu je .golf domein

€39,00
P/JAAR

Over de .golf domeinextensie

De .Golf domeinextensie is er voor de golffanaat – of voor een website waar golffanaten op terecht kunnen. Dus help jij de beginnende golfer het verschil tussen een Airshot en een Bogey? Of help je golfers uit de brand met de beste golfclub? Dan is de .Golf domeinextensie een mooie extensie voor jouw website.

Waarom een .golf domeinextensie?

Kiezen voor een .Golf domeinextensie die past bij het onderwerp van jouw website heeft meerdere voordelen;

  • Meer bezoekers via zoekmachines. Stel iemand wil meer informatie over de geweldige golfsport. Tussen de zoekresultaten in Google vindt hij of zij meerdere . Omdat mensen zien dat je website puur is gericht op die ene stad en een unieke websitenaam heeft, zijn mensen eerder geneigd hierop te klikken.
  • Meer vrije websitenamen. In tegenstelling tot .Golf, bestaat de .nl domeinextensie al een tijdje. Dit betekent dat veel websitenamen bezet zijn en je ze dus moet overkopen voor een grote som geld. Omdat .Golf nog erg nieuw is, is de kans groot dat de websitenaam van je dromen gewoon nog te registreren valt!
  • Makkelijker te onthouden voor je bezoekers. Niet is zo vervelend als een lastig te spellen websitenaam. Dit kan je veel kostbare bezoekers kosten. Met een domeinextensie die aansluit op je onderwerp kun je hier gemakkelijk iets aan doen. Zo wordt bijvoorbeeld de website www.beginnenmetgolf.nl, www.beginnenmet.golf. Makkelijker voor je bezoekers om te onthouden en dus makkelijker voor hun om terug te komen op je website.
  • Ook geschikt voor internationaal succes. Stel je hebt ambitieuze plannen om uit te breiden naar het buitenland, dan sla je met de .golf domeinextensie de spijker op zijn kop! Waar je met een .nl extensie alleen gebonden bent aan Nederland, ben je met een domeinextensie gericht op een onderwerp alleen gebonden aan het onderwerp van je website! Geen gedoe met meerdere domeinnamen dus.

Voorbeelden van een .golf domein

  • www.beginnenmet.golf
  • www.sportnieuws.golf
  • www.bestegolfclubs.golf
  • www.allesover.golf

Waarom een .golf domeinnaam van SoHosted?

Een domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .golf domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.golf domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.golf domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .golf domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .golf domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons jedomeinnaam kunt registreren.
Deze domeinextensie is bedoelt voor mensen die iets hebben met de ‘gentleman sport’, golf.
Ja, je kunt je domeinnaam ook verhuizen. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .golf domein geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.