Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.graphics domeinnaam registreren

Registreer je .GRAPHICS domein

€29,99
P/JAAR

Over de .graphics domeinextensie

.graphics achtergrondinformatie

Recentelijk zijn er vele nieuwe domeinextensies gelanceerd, waaronder .graphics. Deze nieuwe (generieke) extensies helpen om meer variatie op het internet te bieden. De nieuwe extensies helpen om je domeinnaam nog meer overeen te laten komen met onderwerp van je website. Met een .graphics domeinnaam weten bezoekers al voor ze je website bezoeken wat het onderwerp is.

Wanneer registreer je een .graphics domeinnaam?

Het .graphics domein is erg geschikt voor mensen die actief zijn als bijvoorbeeld grafisch vormgever, web developer of game ontwikkelaar. Door passende domeinnaam te kiezen creëer je een website die onderscheidend is en ook eenvoudig te onthouden is.


Waarom voor een .graphics domein van sohosted kiezen?

Een .graphics domein kun je bij diverse webhosting bedrijven registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .graphics domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .graphics domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.graphics domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.graphics domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .graphics domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .graphics domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .graphics domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun grafische dienstverlening online te zetten. Het .graphics domein is ook een prima alternatieve extensie om een portfolio voor je eigen grafische ontwerpen. Ook voor de fanatieke gamers kan je hier bijvoorbeeld een site makenom je getweakte drivers voor alle grafische kaarten te delen met de rest van de wereld.
Tijdens het bestellen van je .graphics domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .graphics domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.