Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.gratis domeinextensie registreren

Registreer je .GRATIS domein

€29,99
P/JAAR

Over de .gratis domeinextensie

.gratis achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou kunnen vinden, zo ook de .gratis domeinextensie. Het .gratis domein is een van de recent gelanceerde gTLD’s (Generieke Top Level Domains). Deze gTLD’s zijn bedoeld om je beter te kunnen onderscheiden op het internet. De nieuwe domeinextensies laten je zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Met een .gratis domeinnaam weten bezoekers direct dat het om een website gaat waar iets gratis te verkrijgen is.

Voor wie is de .gratis domeinextensie?

Gratis producten of aanbiedingen zijn al snel interessant. Heb je een website die gratis bijvoorbeeld gratis producten, diensten of informatie aanbiedt? Dan kan een .gratis domeinextensie je helpen om dit concept beter uit te lichten. Bereik hiermee je doelgroep op een meer unieke en opvallende manier.

Wil jij ook een .gratis domein registreren? Controleer dan snel bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en registreer je .gratis domeinnaam voor deze bezet is.


Waarom een .gratis domeinnaam bij SoHosted registreren?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .gratis domein kunt registreren, de verschillen vind je vaak in de technische mogelijkheden en de prijs. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .gratis domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .gratis domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.gratis domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.gratis domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .gratis domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .gratis domeinnaam

De prijs van een .gratis domeinextensie is afhankelijk van het aantal jaar dat je de domeinnaam vastlegt. Een .gratis domein kost € 22,25 per jaar bij een vijfjarig contract.
Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .gratisdomein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .gratis domein extensie worden ingezet. Een .gratis domeinextensie is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .gratis domeinextensie kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .gratis domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.