.guru domeinnaam registreren

Registreer je .GURU domein

€39,99
P/JAAR

Over de .guru domeinextensie

Achtergrondinfo .guru

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou kunnen vinden. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zoals .guru zijn bedoeld om jouw website meer op te laten vallen. Een website die opvalt heeft meer kans om te worden onthouden door je bezoekers.

De nieuwe domeinextensies laten zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Met een .guru domein laat je zien dat jij de expert bent op een bepaald gebied.

Voor wie is de .guru domeinnaam geschikt?

Guru verwijst naar goeroe, wat een (spirituele) leider of leraar betekent. In de praktijk wordt het woord guru veel gebruikt door experts in een bepaald gebied. Ben jij iemand die in de categorie ‘guru’ valt? Dan is de .guru extensie wat voor jou.

Check of je gewenste domeinnaam nog vrij is. Kies voor een .guru domein en deel je kennis door middel van een passende domeinnaam.

Tip! Bestel naast je domein ook webhosting om je domeinnaam volledig tot zijn recht te laten komen.


Waarom voor een .guru domein van sohosted kiezen?

Wil je een .guru domeinnaam bestellen? Bij het bestellen van een domeinnaam is het belangrijk om goed te letten op de technische mogelijkheden van de webhoster. Hieronder lees je waar je precies op moet letten en waarom je .guru domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .guru domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.guru domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.guru domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .guru domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .guru domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .guru domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun expertise op welk vakgebied dan ook te delen. Het .guru domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je jij denkt dat je uit kan blinken met een vaardigheid of competentie.
Tijdens het bestellen van je .guru domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .guru domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.