Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.healthcare domeinnaam registreren

Registreer je .HEALTHCARE domein

€45,00
P/JAAR

Over de .healthcare domeinextensie

.healthcare achtergrondinformatie

.Healthcare is een van de vele nieuwe domeinextensies. Deze nieuwe extensies helpen om je domeinnaam beter aan te laten sluiten bij het onderwerp van je website. Hierdoor ben je beter vindbaar op internet en zien je bezoekers direct waar jouw website over gaat. Zo laat je met een .healthcare domein direct zien dat de website is gericht op zorg.

Een overzicht van alle nieuwe generieke domeinextensies vind je op onze pagina met alle nieuwe domeinextensies.

Wanneer registreer je een .healthcare domeinnaam?

Bied jij zorg aan via het internet of bied je zorggerelateerde informatie aan? Met een .healthcare domein laat je direct zien waar de focus van je website ligt. Zorgtehuizen, verzekeraars, ziekenhuizen of andere zorginstellingen kunnen deze domeinextensie goed inzetten om de zorg nog meer te benadrukken.

Wil jij je bezoekers op een meer unieke en herkenbare manier bereiken? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe domein te registreren.


Waarom voor een .healthcare domein van sohosted kiezen?

Om je te helpen in jouw keuze van alle aanbieders van een .healthcare domeinnaam, geven wij hieronder een paar voorbeelden waarom je domein bij SoHosted in goede handen is. Benieuwd naar wat anderen van ons vinden? Blader dan ook eens door de webhosting reviews.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .healthcare domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.healthcare domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.healthcare domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .healthcare domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .healthcare domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .healthcare domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .healthcare domein extensie worden ingezet. Een .healthcare domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .healthcare domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .healthcare domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.