.help domeinnaam registreren

Registreer je .HELP domein

€22,00
P/JAAR

Over de .help domeinextensie

.help achtergrondinformatie

De .help domeinextensie is een van de nieuwe extensies die recent gelanceerd zijn. Deze extensies helpen je om je domeinnaam nog beter aan te laten sluiten op het onderwerp van je website. Dit is aan te raden om verschillende redenen. Door de herkenbare extensie is direct te zien wat het onderwerp van je website is en ben je online beter vindbaar.

Een .help domein is net als een .com, .net of .org een gTLD, maar dan gericht op de hulp en ondersteuning.

Wanneer registreer je een .help domeinnaam?

.Help is een teken voor hulp. Door een .help domeinnaam weten bezoekers dat ze op deze website terecht kunnen voor hulp. Heb je een website waar je mensen helpt? Misschien is een .help domeinnaam dan iets voor jou.

Wanneer iemand een probleem ervaart zal de eerste gedachte zijn om op internet te speuren naar een antwoord. Wanneer jouw domeinnaam relevant is aan het probleem en de domeinextensie .help wordt gebruikt, dan is de kans groot dat je goed wordt gevonden.

.Help wordt internationaal herkend als een lokroep voor hulp. Hiermee is de .help domeinnaam goed te gebruiken door bijvoorbeeld een klantenservice van een bedrijf of een blog met de beste oplossingen voor specifieke problemen.


Waarom voor een .help domein van sohosted kiezen?

Wanneer je van plan bent om een .help domeinnaam te registreren dan zijn er verschillende webhosters waar dit kan. De verschillen vind je vaak in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .help domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .help domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.help domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.help domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .help domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .help domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .help domeinnaam is perfect voor iedereen die hulp aanbiedt op zijn of haar website. Hulp kan in vele vormen voorkomen. Een bedrijf kan een perfecte oplossing aanbieden voor een probleem bij een klant. Daarnaast kunnen particulieren andere particulieren helpen door een probleem te verhelpen op internet.
Ja, dat is heel eenvoudig. Tijdens het bestellen van je .helpdomeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .help domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.