.here domeinnaam registreren

.Here domeinnaam registreren

Als eerste een .here domeinnaam registreren?

Helaas zijn de .here domeinnamen nog niet te registreren. Wel kun je bij SoHosted gratis je voor de .here domein registeren.

Pre-registreren voor een .here is bij SoHosted gratis en geheel vrijblijvend.

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je interesse hebt in de .here domeinextensie. Zodra de prijs bekend is van de .here domeinextensie sturen wij je een e-mail en kun je jouw gewenste .here domeinnaam bestellen op onze website. Zo kun je jouw gewenste .here domein bestellen voordat deze officieel beschikbaar is. Hierdoor is de kans groot dat je gewenste domeinnaam nog vrij is! Lukt het ons niet om jouw gewenste .here domein vast te leggen dan krijg je uiteraard je geld terug.
 


Interesse in een .here domein? Pre-order je .here domein

 

Waarom een .here domein registreren?

Here is een locatieaanduiding. Een domeinnaam met toeristische attracties of informatie over een gebied kunnen goed gebruik maken van de .here domeinnaam. Natuurlijk ben je niet beperkt tot een fysieke locatie. De .here extensie kan veel meer dingen aanduiden.

Met de komst van de .here domeinextensie heb je veel meer kans om jouw gewenste domeinnaam vast te leggen. Waar je gewenste domeinnaam misschien bezet is als ene .nl of .com domeinnaam, is hij waarschijnlijk nog wel beschikbaar als .here domeinnaam!
 


 

Waarom een .here domeinnaam van SoHosted?

Een .here domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo houdt SoHosted van een goede service, eerlijke prijzen en een persoonlijke klantenservice.

 

Vaste lage prijzen

Voordelig een .here domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.here domein overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.here domein doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


 

Interesse? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .here domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 


 

Veelgestelde vragen over de .here domeinnaam

We verwachten dat de .here domeinextensie in 2018 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt, door het formulier op deze pagina in te vullen, houden we je per e-mail op de hoogte zodat je als eerste je .here domeinnaam kunt aanvragen.
Een .here domeinnaam kan voor verschillende doelen gebruikt worden. Met een .here ben je niet beperkt tot een bepaald land of regio. Dit houdt in dat er vele mogelijkheden zijn voor de .here domeinextensie.
Denk je eraan om een .here domeinnaam te registreren? Geef je dan volledig gratis en volledig vrijblijvend op via het formulier. Wanneer de .here domeinnaam beschikbaar is sturen wij je een e-mail, waarna je het domein direct kunt bestellen. Je kunt zo een .here domein registreren nog voordat hij officieel beschikbaar is!
Een pre-registratie is bij ons gratis! Je krijgt van ons een e-mail wanneer het domein beschikbaar is inclusief de prijs ervan. Je kunt deze vervolgens zelf op onze website aanvragen en betalen.
Ja, dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .here domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .here, .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .here domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk om je voor een .here domeinnaam bij ons te pre-registreren.