.here domeinnaam registreren

.Here domeinnaam registreren

Als eerste een .here domeinnaam registreren?

Pre-registreer nu alvast je eigen .here domeinnaam. Helaas zijn de .here domeinnamen nog niet te registreren. Wel kun je bij SoHosted gratis je .here domeinen pre-registreren.

Bij een pre-registratie geef je aan ons je gewenste .here domeinnaam door. Zodra de prijs van .here domeinnamen bekend zijn, laten wij dit zo snel mogelijk aan jou weten. Wanneer je akkoord gaat met de prijs gaan wij deze domein(en) voor jou vastleggen. Door onze nauwe samenwerking met de overkoepelende organisaties, zal dit proces sneller kunnen verlopen. Hierdoor heb jij meer kans op een succesvolle registratie.
 


Interesse in een .here domein? Pre-order je .here domein

 

Waarom een .here domein registreren?

Here is een locatieaanduiding. Een domeinnaam met toeristische attracties of informatie over een gebied kunnen goed gebruik maken van de .here domeinnaam. Natuurlijk ben je niet beperkt tot een fysieke locatie. De .here extensie kan veel meer dingen aanduiden.

Met de komst van de .here domeinextensie heb je veel meer kans om jouw gewenste domeinnaam vast te leggen. Waar je gewenste domeinnaam misschien bezet is als ene .nl of .com domeinnaam, is hij waarschijnlijk nog wel beschikbaar als .here domeinnaam!
 


 

Waarom een .here domeinnaam van sohosted?

Een .here domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo houdt SoHosted van een goede service, eerlijke prijzen en een persoonlijke klantenservice.

 

Vaste lage prijzen

Voordelig een .here domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.here domein overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.here domein doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


 

Bestellen? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .here domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 


 

Veelgestelde vragen over de .here domeinnaam

We verwachten dat de .here domeinextensie in 2017 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen, gaan wij alles in het werk stellen om als eerste jouw domeinnaam voor je te registreren.
Een .here domeinnaam kan voor verschillende doelen gebruikt worden. Met een .here ben je niet beperkt tot een bepaald land of regio. Dit houdt in dat er vele mogelijkheden zijn voor de .here domeinextensie.
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .here domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie.Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam veilig. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na een succesvolle registratie ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .here domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .here, .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .here domeinextensie wordt naar verwachting in 2017 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk om een .here domeinnaam bij ons te pre-registreren.