.hiphop domeinnaam registreren

Registreer je .Hiphop domein

€124,00
P/JAAR

Over de .HipHop domeinextensie

2Pac, Ice Cube, Eminem maar ook onze eigen Opgezwolle, Jeugd van Tegenwoordig, Flinke Namen en Kraantje Pappie. Een kleine greep uit dit muziekgenre vol met funky beats, vette flows en strakke lines. Begonnen in de jaren zestig als een manier voor jongeren in de achterstandswijken van Amerika om zichzelf te kunnen uitten in een leven vol geweld, armoede en beperkte kansen is nu uitgegroeid tot één van de grootste muziekgenres onder jongeren. Voor alle liefhebbers van rapbattles en vette hookes presenteert SoHosted de .HipHop domeinextensie.

Waarom een .hiphop domein registreren?

De .hiphop domeinextensie heeft een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele extensies zoals ‘.nl’ of ‘.com’.

  • Meer beschikbaar: de .HipHop domeinextensie is nieuw en wordt nog niet veel gebruikt. Is dus bijvoorbeeld je websitenaam al bezet met .nl, dan is de kans groot dat deze nog wel te registreren is met de .HipHop extensie.
  • Onderscheidende naam:  met .HipHop kun je je websitenaam verkorten. Hoe korter de websitenaam hoe makkelijker deze over het algemeen te onthouden is. Een voorbeeld: stel je hebt een informatiewebsite genaamd ‘www.allesoverhiphop.nl’ wordt dan ‘www.allesover.hiphop’. Dit maakt het gemakkelijker voor je bezoekers te onthouden en dit kan weer zorgen voor meer terugkerende bezoekers.
  • Opvallende websitenaam: tussen de zoekresultaten in Google valt een website met ‘.HipHop’ erg op tussen de zoekresultaten. Bezoekers zien direct dat je op jouw website alles over .HipHop kunt vinden.
  • Internationaal: wil je ook publiek aantrekken vanuit andere landen naar Nederland? Met een ‘.nl’ domein richt je je alleen op Nederland, terwijl .HipHop niet gebonden is aan een land, maar gericht op de service die wordt aangeboden.

Bovenstaande voordelen kunnen dus zorgen voor structureel meer bezoekers naar je website, puur door te kiezen voor een extensie die aansluit bij wat je aanbiedt. Het loont dus om na te denken over een opvallende en onderscheidende websitenaam en extensie!

Voorbeelden van een .HipHop domein

  • allesover.hiphop
  • eminem.hiphop
  • top100.hiphop
  • oldskool.hiphop

Waarom een .Hiphop domeinnaam van SoHosted?

Een  domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .HipHop domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.HipHop domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.hiphop domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem hiphop domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .Hiphop domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je domeinnaam kunt registreren.
de .hiphop domeinextensie is er voor websites die zich richten op deze muziekstyle. Of dit nu een blog is over de geschiedenis van rap of een forum voor aanstormend raptalent. De .HipHop domeinextensie is je vriend.
Ja, dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .HipHop domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.