.Hockey domeinnaam registreren

Registreer je .HOCKEY domein

€40,00
P/JAAR

Over de .hockey domeinextensie

De .hockey domeinnamen zijn van af nu ook te registreren bij SoHosted. Samen met vele andere gTLDs zorgt de .hockey domeinextensie voor meer diversiteit op internet. Domeinnamen worden steeds schaarser. Zo wordt het steeds moeilijker om een mooie domeinnaam te registreren. De korte, pakkende domeinnamen zijn vaak al lang bezet. Door de nieuwe domeinextensies heb je opnieuw kans op jouw gewenste domein!

Wanneer een .hockey domeinnaam registreren?

Heb je een webshop met hockey-gerelateerde producten, een blog over het Nederlandse hockeyteam of een website voor de lokale hockey vereniging? Dan is een .hockey domein zeker iets voor jou!

Met de .hockey domeinextensie laat je jouw domein meer opvallen. Daarbij komt dat je zo je domeinnaam lekker kort kunt houden.

Met een .hockey domeinnaam is direct te zien waar je website over gaat. Dit is goed voor je potentiële website bezoekers omdat ze hierdoor niet voor verassingen komen te staan. Hierdoor wordt het voor jou makkelijker om relevante bezoekers te vinden!


Waarom voor een .hockey domeinnaam van SoHosted?

Jouw .hockey domein is bij SoHosted in goede handen. Met een team van ervaren medewerkers zorgen wij voor een persoonlijke service. Dit heeft ervoor gezorgd dat 85% van onze eerst klanten vandaag nog steeds klant zijn. Wij worden blij van tevreden klanten en doen er alles aan om je te helpen. Hieronder wordt uitgelegd waar wij nog meer blij van worden!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .hockey domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.hockey domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.hockey domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .hockey domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .hockey domeinnaam

De prijs van een .hockey domeinnaam is afhankelijk van het aantal jaar dat je de domeinnaam vastlegt. Een .hockey domeinnaam kost € 40,00 per jaar bij een vijfjarig contract.
Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .hockey domeinnaam is perfect voor hockeyverenigingen en hockeyfanatics. Heb je een website of een webshop gerelateerd aan hockey? Check dan snel of jouw domein nog beschikbaar is.
Tijdens het bestellen van je .hockey domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .hockey domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.