Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.holdings domeinnaam registreren

Registreer je .HOLDINGS domein

€51,99
P/JAAR

Over de .holdings domeinextensie

.holdings achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben op hoe je bezoekers jouw website kunnen vinden. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zoals .holdings, zijn bedoeld om meer op te vallen. Ook helpt deze domeinextensie om een meer relevante domeinnaam te kiezen, wat goed is voor de vindbaarheid van je website. De nieuwe domeinextensies laten meteen zien waar jouw website over gaat. Zo laat een .holdings domein zien dat je website bij een bepaalde holding hoort.

Wanneer registreer je een .holdings domeinnaam?

Ben je eigenaar of een partner van een of meerdere holdings? Dan kan de .holdings extensie een passende oplossing zijn. Met deze extensie laat je direct zien wat je onderneming doet en wat bezoekers op deze website kunnen verwachten.

Bekijk daarom of je gewenste domeinnaam nog vrij is. Kies een passende domeinnaam en klik op ‘Check’.


Waarom een .holdings domein bij SoHosted registreren?

Bij het registeren van een domeinnaam zoals bijvoorbeeld de .holdings extensie is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de technische mogelijkheden van je webhoster. Hieronder vertellen wij je waar je op moet letten en waarom je domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .holdings domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.holdings domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.holdings domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .holdings domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .holdings domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, dat is heel eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .holdings domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun specifieke holding te presenteren. Het .holdings domein werkt voor ondernemers in het voordeel om nog transparanter naar de consument te ondernemen.
Tijdens het bestellen van je .holdings domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .holdings domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.