.holiday domeinnaam registreren

Registreer je .HOLIDAY domein

€51,99
P/JAAR

Over de .holiday domeinextensie

.holiday achtergrondinformatie

Met de nieuwe domeinextensies is het makkelijker om je domeinnaam aan te laten sluiten bij het onderwerp van je website. Je vindbaarheid op internet wordt verbeterd wanneer je domeinnaam goed past bij het onderwerp van je website. Daarnaast is het voor je bezoekers ook erg prettig om direct te zien waar je website over gaat. Met een .holiday domeinnaam weten bezoekers direct dat je website met vakantie te maken heeft.

Deze gTLD’s zijn bedoeld om je beter te kunnen onderscheiden op het internet. Heb je ons overzicht van alle domeinextensies al gezien?.

Wanneer een .holiday domeinnaam registreren?

Voor iedereen die zich richt op reizen is het .holiday domein opgericht. Heb jij een blog over reizen en vakanties, of bied je diverse vakantiereizen aan? Vergroot dan je herkenbaarheid met een .holiday extensie.

Direct je .holiday domeinnaam registreren? Vul dan bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam in en klik op “check”.


Waarom een .holiday domein van SoHosted kiezen?

Bij SoHosted hebben we ruim 15 jaar ervaring met webhosting. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat belangrijk is. Een .holiday domein is bij de meeste webhosters te registreren, het verschil zit vaak in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder lees je waar je op moet letten en waarom je .holiday domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .holiday domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.holiday domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.holiday domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .holiday domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .holiday domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, dat kan. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .holiday domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die actief bezig zijn met (het organiseren van) vakanties. Het .holiday domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Ja, dit kun je aangeven Tijdens het bestellen van je .holiday domeinnaam. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .holiday domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.