.Home domeinnaam registreren

.Home domeinnaam registreren

Als eerste een .home domeinnaam registreren?

Één van de nieuwste domeinextensies is de .home extensie. De .home zijn nu nog niet te registreren, maar dit zal niet lang meer duren. Voordat de .home domeinnamen door iedereen te registreren zijn kun je nu alvast je .home domein bij SoHosted gratis pre-orderen!

Een pre-registratie is bij SoHosted gratis en vrijblijvend. Dit betekend dat je nu nog niets hoeft te betalen en je nergens aan vast zit. Pas wanneer de prijs bekend is en de .home domeinnamen beschikbaar zijn kun je overgaan tot registratie. Een pre-registratie is wel erg handig om als een van de eersten kans te maken op de gewenste domeinnaam.

 


Wil je ook een .home domein? Pre-order nu je .home domein

 

Wanneer een .home domein registreren?

De .home domeinnamen zijn nieuw en bieden kansen om een korte, pakkende domeinnaam te registreren. Iedere website heeft een home pagina. Hierdoor heeft de .home extensie een mooi, algemeen karakter.

Daarnaast kun je een .home domeinnaam registreren wanneer je bijvoorbeeld vakantiehuizen aanbiedt op je website. Een home (= huis) laat zien wat je bezoekers op je website kunnen verwachten. Dit is duidelijk voor je bezoekers, maar ook voor Google. Google zal het waarderen dat je domeinnaam laat zien waar je website over gaat. Dit kan helpen je zoekresultaten in Google te verbeteren.
 


 

Waarom een .home domeinnaam bij sohosted?

Met een team van zeer ervaren medewerkers zorgt SoHosted voor een goede service en ondersteuning naast onze diensten. Dit doen wij omdat we blij worden van klanten die tevreden zijn én blijven.

 

Vaste lage prijzen

Goedkoop een .home domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.home domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.home domeinnaam gratis redirecten

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


  

Bestellen? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .home domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .home domeinnaam

We verwachten dat de .home domeinextensie in Q1 2016 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen, gaan wij alles in het werk stellen om als eerste jouw domeinnaam voor je te registreren.
De .home domeinextensie is geschikt voor verschillende websites. Door het generieke karakter van “home” (denk aan een home knop op de website) kun je altijd aan de slag met de .home. Daarnaast kun je een .home domeinnaam registreren voor websites waar (vakantie)huizen worden gepromoot, ook internationaal!
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .home domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie.Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam veilig. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na een succesvolle registratie ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .home domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .home domeinextensie wordt naar verwachting in Q1 van 2016 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk om een .home domeinnaam bij ons te pre-registreren.