.Home domeinnaam registreren

.Home domeinnaam registreren

Als eerste een .home domeinnaam registreren?

Één van de nieuwste domeinextensies is de .home extensie. De .home zijn nu nog niet te registreren, maar dit zal niet lang meer duren. Voordat de .home domeinnamen door iedereen te registreren zijn kun jij je nu alvast gratis en vrijblijvend pre-registreren voor het .home domein bij SoHosted.

Via onderstaand formulier kun je je pre-registreren voor de .home extensie. Je krijgt een mail op het moment dat de prijs van de .home extensie bekend is. Op dat moment kun je direct je bestelling plaatsen, nog voor deze officieel te registreren is! Lukt het ons niet je domeinnaam te registreren dan krijg je uiteraard je geld terug!
 


Wil je ook een .home domein? Pre-order nu je .home domein

 

Wanneer een .home domein registreren?

De .home domeinnamen zijn nieuw en bieden kansen om een korte, pakkende domeinnaam te registreren. Iedere website heeft een home pagina. Hierdoor heeft de .home extensie een mooi, algemeen karakter.

Daarnaast kun je een .home domeinnaam registreren wanneer je bijvoorbeeld vakantiehuizen aanbiedt op je website. Een home (= huis) laat zien wat je bezoekers op je website kunnen verwachten. Dit is duidelijk voor je bezoekers, maar ook voor Google. Google zal het waarderen dat je domeinnaam laat zien waar je website over gaat. Dit kan helpen je zoekresultaten in Google te verbeteren.
 


 

Waarom een .home domeinnaam bij SoHosted?

Met een team van zeer ervaren medewerkers zorgt SoHosted voor een goede service en ondersteuning naast onze diensten. Dit doen wij omdat we blij worden van klanten die tevreden zijn én blijven.

 

Vaste lage prijzen

Goedkoop een .home domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.home domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.home domeinnaam gratis redirecten

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


  

Interesse? Vul het formulier in!

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent! Zodra we weten wat de .home extensie zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .home domeinnaam

We verwachten dat de .home domeinextensie in 2018 beschikbaar komt. Je kunt je bij ons alvast pre-registreren. Op het moment dat de prijs van de .home extensie bekend is ontvang je van ons een mail en kun je je gewenste .home domeinnaam direct bestellen, nog voordat deze officieel beschikbaar is!
De .home domeinextensie is geschikt voor verschillende websites. Door het generieke karakter van “home” (denk aan een home knop op de website) kun je altijd aan de slag met de .home. Daarnaast kun je een .home domeinnaam registreren voor websites waar (vakantie)huizen worden gepromoot, ook internationaal!
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer je dan gratis en volledig vrijblijvend via bovenstaand formulier. Wanneer de .home domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Vervolgens kun je zelf een .home domeinnaam bestellen!
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat je de domeinnaam besteld. Lukt het ons niet je .home domeinnaam succesvol te registreren, dan krijg je uiteraard je geld terug!
Ja, dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .home domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .home domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk je voor een .home domeinnaam bij ons te pre-registreren.