.horse domeinnaam registreren

Registreer je .horse domein

€29,50
P/JAAR

Over de .horse domeinextensie

Het edeldier van Nederland verdient natuurlijk een eigen domeinextensie. Hoewel wij van het Friese SoHosted stiekem altijd een voorliefde voor het Fryske hynder koesteren, is de .Horse domeinnaam er voor liefhebbers van alle paarden, van Shetlanders tot Arabieren. Dus of jij nu de ruiters op de hoogte houdt van de laatste nieuwtjes binnen de KNHS, liefhebbers wijst op de mooiste gebieden voor een ontspannen buitenrit, met de .Horse domeinextensie weten gelijkgezinden je te vinden.

Niet alleen als je een informatiesite wilt beginnen over deze elegante sport, ook als jij degene bent die ervoor zorgt dat paardenfanaten iedere dag hun favoriete hobby weer kunnen uitoefenen hebben baat bij de .horse domeinextensie. Van handgemaakte zweepjes, zadels of rijbroeken tot halsters, bitjes en caps, met de .horse domeinextensie weten bezoekers direct dat ze bij jou aan het juiste adres zijn voor hun volgende aankoop.

Ook de dierenarts die haar klantenkring online wil uitbreiden en op de radar wil komen van paardenhouders of als je als manege online meer op wilt vallen is de .horse domeinextensie erg handig.

Waarom een .horse domeinnaam registreren?

De .horse domeinextensie heeft een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele extensies zoals ‘.nl’ of ‘.com’.

  • Meer beschikbaar: de .horse domeinextensie is nieuw en wordt nog niet veel gebruikt. Is dus bijvoorbeeld je websitenaam al bezet met .nl, dan is de kans groot dat deze nog wel te registreren is met de .horse extensie.
  • Opvallende websitenaam: tussen de zoekresultaten in Google valt een website met ‘.horse’ erg op tussen de zoekresultaten. Daarnaast zien paardenfans direct dat jouw website compleet is gericht op paarden.
  • Korte websitenaam: onderzoek wijst uit dat kortere namen gemakkelijker onthouden worden, dit is niet anders met websitenamen. Stel je hebt de paarden informatiewebsite ‘powerhorse.nl’, vol met tips voor springpaarden. Dan wordt dit met de horse gTLD ‘power.horse’. Korter, opvallender en makkelijker te onthouden voor je publiek!
  • Internationaal publiekstel je richt je niet alleen op Nederlandse paardenfans, maar zit je er ook aan te denken publiek in buurlanden aan te trekken. Ook dan biedt de .horse domeinextensie uitkomst. Waar een ‘.nl’ je limiteert tot Nederland, richt je je met .horse alleen op mensen met dezelfde interesse, niet op een specifiek land.

Bovenstaande voordelen zorgen er dus voor dat je structureel meer relevante bezoekers aantrekt zonder dat je hier moeite voor hoeft te doen, vooral in zoekmachines zoals Google. Zonde dus om deze kans te laten liggen, denk dus goed na over een websitenaam die opvalt en de aandacht trekt van je publiek.

Voorbeelden van een .horse domein

  • power.horse
  • allesoverpaarden.horse
  • springruiter.horse
  • veearts.horse
  • lerenzadels.horse

Waarom een .horse domeinnaam van SoHosted?

Een domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .horse domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.horse domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

horse domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .horse domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .horse domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .horse domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen domeinnaam!
De .horse domeinextensie is er voor paardenliefhebbers, veeartsen die zich richten op paarden maar ook zadelmakers, maneges en handelaren kunnen hun voordeel doen met .horse in hun websitenaam.
Ja, wanneer de .horse domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .horse domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de .horse domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.