Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.hosting domeinnaam registreren

Registreer je .HOSTING domein

€549,99
P/JAAR

Over de .hosting domeinnaam

Meer info over de .hosting extensie

.Hosting is een mooie, internationale domeinextensie. Met de komst van de .hosting domeinen heeft de hostingbranche een eigen extensie gekregen.

De .hosting extensie is één van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Heb jij een mooi idee voor een .hosting domeinnaam? Gooi het in de domeinchecker en zie of jouw domeinnaam nog vrij is!

Wanneer registreer je een .hosting domeinnaam?

Hosting is een populair begrip. Vanzelfsprekend kun je de .hosting domeinextensie goed inzetten wanneer je hosting-gerelateerde producten aanbiedt. Hou je van technologie, hosting of ICT? Misschien heb je wel een mooie hosting domeinnaam in gedachten. Check dan nu of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en registreer binnen enkele minuten je eigen .hosting domein.

Een .hosting domeinnaam zie je niet vaak en valt daarmee erg op. Dit is goed voor jouw website omdat mensen iets wat opvalt beter zullen onthouden.


Waarom voor SoHosted kiezen?

Er zit veel verschil in de prijzen en techniek van verschillende webhosters. Bij SoHosted ben je altijd zeker van goede, enthousiaste service. Met een team van ervaren medewerkers helpen wij jou graag verder!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .hosting domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.hosting domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.hosting domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .hosting domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .hosting domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .hosting domeinnaam is perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in hosting, servers, ICT of technologie. Ben jij dit? Wie weet is jouw gewenste .hosting domeinnaam dan nog wel beschikbaar!
Tijdens het bestellen van je .hosting domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .hosting domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.