.Hotel domeinnaam registreren

.Hotel domeinnaam pre-orderen

Als eerste een .hotel domein registreren?

Wil je een .hotel domeinnaam registreren? Pre-registreer je dan vandaag nog voor een .hotel domeinnaam bij SoHosted! Een pre-registratie vergroot gratis je kansen op je gewenste domeinnaam, zonder dat je ergens aan vast zit.

Op dit moment is de .hotel domeinnaam helaas nog niet beschikbaar. Wanneer deze beschikbaar is, verwachten wij dat de vraag naar een .hotel domein erg groot zal zijn! Om je kans te vergroten kun je inschrijven voor de pre-regstratie. Dit houdt in dat wij jou direct op de hoogte stellen zodra het .hotel domein beschikbaar is. Zo kun je jouw gewenste .hotel domein bestellen nog voordat deze officieel beschikbaar is! Lukt het ons niet jouw gewenste .hotel domeinnaam vast te leggen? Dan krijg je uiteraard je geld terug.

 


Geïnteresseerd in een .hotel domein? Pre-order je .hotel domein

 

Waarom een .hotel domeinnaam registreren?

.Hotel is een van de nieuwste gTLD’s bij SoHosted. Deze extensie is speciaal gericht op de hotelbranche. Bezoekers over de hele wereld zullen deze extensie begrijpen, waardoor deze extensie zich niet beperkt tot een bepaald land (zoals een .nl of .de domein).

Met een .hotel domeinnaam laat je direct zien dat de website gaat over een hotel. Zo kan een hotel zich goed onderscheiden met een .hotel domeinnaam. Wanneer je hotelovernachtingen aanbiedt in een bepaalde stad kun je de .hotel extensie ook goed gebruiken om direct aan te geven wat je doet, zoals friesland.hotel.

Een .hotel domeinnaam zal je helpen beter gevonden te worden in Google. Een domeinnaam die past bij het onderwerp van je site is duidelijk voor je bezoekers maar ook voor zoekmachines zoals Google.

Doordat een .hotel domein niet gebonden is aan een land of regio (zoals een .nl domein), is deze extensie internationaal erg goed in te zetten. Omdat “hotel” in veel talen dezelfde betekenis heeft, kun je met deze extensie veel internationale bezoekers bereiken.

 


 

Waarom voor een .hotel domeinnaam van SoHosted kiezen?

Jouw .hotel domeinnaam is bij SoHosted in goede handen. Door meer dan 10 jaar ervaring met hosting en domeinregistraties weten wij waar we mee bezig zijn. Door onze persoonlijke service en goede diensten maakt 85% van onze klanten van het eerste uur, vandaag nog steeds gebruik van de services van SoHosted.
 

Vaste lage prijzen

Goedkoop een .hotel domein pre-registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.hotel domeinnaam gratis overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.hotel domeinnaam 301 doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 

 


  

Interesse? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent in de .hotel domeinextensie. Zodra de prijs van de .hotel extensie bekend is krijg je een e-mail en kun je jouw .hotel domeinnaam registreren, zelfs voordat deze officieel beschikbaar is!


 

Veelgestelde vragen over de .hotel domeinnaam

We verwachten dat de .hotel domeinextensie in 2018 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen houden we je per e-mail op de hoogte zodat je als eerste je .hotel domein kunt aanvragen.
De .hotel domeinextensie is een perfecte extensie voor de gehele hotelbranche. Zowel hotels, reviewsites als online veilingen kunnen profiteren van deze domeinextensie. Het is een Engels woord waardoor een .hotel domeinnaam wereldwijd goed inzetbaar is. Vul het bovenstaande formulier in om meer kans te maken op jouw .hotel domeinnaam!
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Zodra de prijs van de .hotel domeinnaam beschikbaar is sturen wij je een e-mail. Zo kan je als eerste je gewenste domein op onze website registreren, nog voordat deze officieel beschikbaar is.
Een pre-registratie is bij ons gratis! Je ontvangt van ons een e-mail zodra de prijs van de .hotel domeinextensie bekend is. Je kunt deze vervolgens zelf op onze website aanvragen en betalen.
Ja, dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .hotel domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .hotel domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd, helemaal zeker is dit nog niet. Het is nu echter al wel mogelijk jezelf te pre-registreren voor deze extensie. Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat de .hotel extensie te bestellen is, nog voor dat deze officieel beschikbaar is!