.Hotel domeinnaam registreren

.Hotel domeinnaam pre-orderen

Nu alvast je eigen .hotel domein registreren?

Wil je een .hotel domeinnaam registreren? Pre-registreer dan vandaag nog je .hotel domeinnaam bij SoHosted! Een pre-registratie vergroot gratis je kansen op je gewenste domeinnaam, zonder dat je ergens aan vast zit.

Als je een pre-order hebt aangevraagd gaan wij proberen om als eerste je domein te registreren bij de organisatie die gaat over de uitgifte van het .hotel domein. We werken als hostingprovider veel samen met deze organisatie waardoor je kans op succesvolle registratie groter is. Daarnaast hebben we al +10 jaar ervaring met domeinregistraties.

Op dit moment is de .hotel domeinnaam helaas nog niet beschikbaar. Wanneer deze beschikbaar is, verwachten wij dat de vraag naar een .hotel domein erg groot zal zijn! Om je kans te vergroten dat jij je gewenste .hotel domein als eerste kunt registreren, kun je bij SoHosted je .hotel domeinnaam pre-registreren. Dit houdt in dat wij jou direct op de hoogte stellen zodra het .hotel domein beschikbaar is.

 


Geïnteresseerd in een .hotel domein? Pre-order je .hotel domein

 

Waarom een .hotel domeinnaam registreren?

.Hotel is een van de nieuwste gTLD’s bij SoHosted. Deze extensie is speciaal gericht op de hotelbranche. Bezoekers over de hele wereld zullen deze extensie begrijpen, waardoor deze extensie zich niet beperkt tot een bepaald land (zoals een .nl of .de domein).

Met een .hotel domeinnaam laat je direct zien dat de website gaat over een hotel. Zo kan een hotel zich goed onderscheiden met een .hotel domeinnaam. Wanneer je hotelovernachtingen aanbiedt in een bepaalde stad kun je de .hotel extensie ook goed gebruiken om direct aan te geven wat je doet, zoals friesland.hotel.

Een .hotel domeinnaam zal je helpen beter gevonden te worden in Google. Een domeinnaam die past bij het onderwerp van je site is duidelijk voor je bezoekers maar ook voor zoekmachines zoals Google.

Doordat een .hotel domein niet gebonden is aan een land of regio (zoals een .nl domein), is deze extensie internationaal erg goed in te zetten. Omdat “hotel” in veel talen dezelfde betekenis heeft, kun je met deze extensie veel internationale bezoekers bereiken.

 


 

Waarom voor een .hotel domeinnaam van sohosted kiezen?

Jouw .hotel domeinnaam is bij SoHosted in goede handen. Door meer dan 10 jaar ervaring met hosting en domeinregistraties weten wij waar we mee bezig zijn. Door onze persoonlijke service en goede diensten maakt 85% van onze klanten van het eerste uur, vandaag nog steeds gebruik van de services van SoHosted.
 

Vaste lage prijzen

Goedkoop een .hotel domein pre-registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.hotel domeinnaam gratis overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.hotel domeinnaam 301 doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 

 


  

Bestellen? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .hotel domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .hotel domeinnaam

We verwachten dat de .hotel domeinextensie in 2017 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen, gaan wij alles in het werk stellen om als eerste jouw domeinnaam voor je te registreren zodra deze beschikbaar zijn.
De .hotel domeinextensie is een perfecte extensie voor de gehele hotelbranche. Zowel hotels, reviewsites als online veilingen kunnen profiteren van deze domeinextensie. Het is een Engels woord waardoor een .hotel domeinnaam wereldwijd goed inzetbaar is. Vul het bovenstaande formulier in om meer kans te maken op jouw .hotel domeinnaam!
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .hotel domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie. Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam veilig. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na een succesvolle registratie ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .hotel domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .hotel domeinextensie wordt naar verwachting in 2017 gelanceerd, helemaal zeker is dit nog niet. Het is nu echter al wel mogelijk om een .hotel domeinnaam bij ons te pre-registreren.