.how domeinnaam registreren

Registreer je .how domein

€29,50
P/JAAR

Over de .how domeinextensie

Of je nu wilt weten hoe je een autoband moet verwisselen of hoe je het laatste restje uit je tandpastatube kunt halen, op het internet vind je het antwoord. Het aantal ‘How-to’ blogs en vlogs is enorm gestegen en is een manier om te laten zien dat jij kennis van zaken hebt en tegelijkertijd waardevolle bezoekers naar je website trekt. Om te laten zien dat jij het antwoord hebt op die brandende vraag heeft SoHosted nu de .How domeinextensie te koop. De .How domeinextensie is er voor websites die uitleg of informatie bieden maar ook bijvoorbeeld coachingswebsites.

Waarom een .how domein registreren?

Naast dat jouw website met een .How extensie opvalt tussen de concurrentie in zoekmachines zoals Google, zijn er ook nog een aantal andere voordelen.

Bezoekers zien al aan de websitenaam dat ze bij jou moeten zijn voor uitleg of een oplossing voor hun vraag. Zo kun je de websitenaam inkorten van bijvoorbeeld hoekookjeantiliaans naar antiliaanskoken.how. Mensen onthouden een kortere domeinnaam over het algemeen beter, dit zorgt weer voor meer terugkerende bezoekers.

Wil je graag dat jouw website een internationaal publiek aanspreekt? Ook dan is de .how domeinextensie een goed idee. De extensie is niet verbonden aan een land dus het is ook mogelijk bezoekers van over de landgrens aan te trekken.

Let op: Om gebruik te kunnen maken van je .how domein is het door de uitgever van het .how domein verplicht om gebruik te maken van een beveiligde HTTPS verbinding d.m.v. een SSL certificaat. Wanneer je alleen een domeinnaam zonder hostingpakket afneemt kun je de domeinnaam niet gebruiken.

Voorbeelden van een .how domein

  • voetbaltrucjes.how
  • leiderschaptraining.how
  • effectiefwerken.how
  • onlinemarketing.how
  • koken.how

Waarom een .how domeinnaam van SoHosted?

Een .legal domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .how domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.how domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.


Anoniem registreren

Anoniem .how domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .how domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .how domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .how domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .how domeinnaam!

De .how domeinnaam is bedoelt voor websites die uitleg geven, how-to artikelen schrijven of bijvoorbeeld coaching of trainingen aanbieden.

Ja, wanneer de .how domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .how domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.

Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.

Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .how domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.

Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de how domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.