.industries domein registreren

Registreer je .INDUSTRIES domein

€29,75
P/JAAR

Over de .industries domeinextensie

.industries achtergrondinfo

Recent zijn er vele nieuwe domeinextensies gelanceerd, waaronder de .industries extensie. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. Deze extensies helpen om je domeinnaam beter aan te laten sluiten bij het onderwerp van je website. Met een .industries domeinnaam zien je bezoekers direct waar je website over gaat en het kan helpen om beter vindbaar te worden op internet.

Wanneer registreer je een .industries domeinnaam?

Een .industries domeinnaam kan worden gebruikt door organisaties die gericht zijn op specifieke sectoren (de “industries”). Omdat “industries” een erg breed begrip is zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wil je zelf ook een .industries domeinnaam registreren? Controleer of je gewenste domeinnaam nog vrij is en registreer direct je eigen domeinnaam!


Waarom voor een .industries domein van sohosted kiezen?

Een .industries domein kun je bij verschillende webhosters registreren, het is daarom belangrijk om te kijken naar de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .industries domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .industries domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.industries domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.industries domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .industries domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .industries domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, een .industries domein kun je eenvoudig naar ons toe verhuizen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .industries domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of particulieren die zich willen richten op een specifieke sector. De .industries is niet gebonden aan een bepaalde regio, zoals een .nl domeinnaam.
Tijdens het bestellen van je .industries domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .industries domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.