.info domein registreren

Registreer je .INFO domein

€19,99
P/JAAR

Over de .info domeinextensie

.info achtergrondinformatie

.info is een van de generieke Top Level Domeinen (gTLD). Het .info domein wordt veelal gebruikt voor websites met als doel: informeren. Het .info domein wordt over de hele wereld gezien als een informatief domein. Het is sinds het jaar 2000 mogelijk een .info domeinnaam te registreren.

.info is wereldwijd geaccepteerd omdat het woordje “info” de betekenis van “informatie” heeft in ongeveer 37 talen.

Wanneer registreer je een .info domeinnaam?

Je kan het beste een .info domeinextensie registreren als je een informatieve website wilt lanceren. Dit kan voor onder andere producten, diensten en toeristische informatie over alle landen en plaatsen ter wereld zijn. Start vandaag nog met je informatie website en registreer direct je .info domeinnaam!


Waarom voor een .info domein van SoHosted kiezen?

Ben jij klaar om je info website te lanceren? Het is belangrijk om goed te weten welke mogelijkheden een webhoster te bieden heeft. Hieronder zie je wat we bij SoHosted anders doen en waarom je .info domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .info domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.info domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.info domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .info domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .info domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .info domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om op hun website informatie te verstrekken over hun producten, diensten of hunzelf. Het .info domein is een prima domeinextensie als je bijvoorbeeld een blog met informatie over een bepaalde plaats, stad of project wilt publiceren.
Tijdens het bestellen van je .info domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .info domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.